facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cool Event

Cool Event

Info

Cool Event bestaat uit drie onderdelen:
1. De overdekte schaatsbaan van 600m
2. De Ice Expo, de ijsbeelden expositie met thema Feest aan Zee
3. De Ice roetsjbaan,de 30 meter lange en hoge ijs glijbaan op de boulevard

Geschiedenis

Scheveningen biedt ook deze winter weer de unieke winter beleving met de schaatsbaan, de Ice Expo en Roetsjbaan. De stad aan zee is omgetoverd tot een gezellig winter wonderland.

Feestelijke IJspret
Op het strand naast de Pier staat de Ice Expo, een ijssculpturen expositie met het thema Feest aan Zee - 200 jaar Badplaats. Een tour door de Ice Expo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie, die je meeneemt langs alle Scheveningse hoogtepunten van toen en nu. Laat je meevoeren langs de expositie van ijsbeelden en ontdek Scheveningen en Den Haag op unieke wijze. De ijsbeelden tentoonstelling is dit jaar grootser dan ooit, met ruim 500 m² Ice plezier kom je ogen te kort!

Op de boulevard naast de Ice Expo en de Pier bevindt zich ook weer de 30 meter lange ijsglijbaan die zorgt voor veel ijs glijpret, je roetsjt op tubes over de ijsglijbaan.

Opwarmen in de Ice Strandtent
Geniet deze winter van een hapje en een drankje bij de Ice Expo, in voortent is het lekker warm en winters gezellig! Je kunt hier hapjes en lekkere (warme!) drankjes bestellen. Geniet van een heerlijke glühwein of warme chocolademelk.

Schaatsen op het Kurhausplein
Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse hapjes en drankjes.

Er kan de gehele week worden geschaatst en geroetsjt worden en de Ice Expo is 7 dagen per week open.

De Ice Expo en Roetsjbaan zijn open van 2 december t/m 14 januari. De schaatsbaan op het Kurhausplein is open t/m 21 januari, er vinden elk weekend leuke events plaats bij Cool Event.

Voor meer informatie:
http://cooleventscheveningen.nl/



"SCHAATSBAAN SCHEVENINGENVan 12 november 2022 t/m 29 januari 2023 is het Kurhausplein op Scheveningen weer omgetoverd tot een overdekte schaatsbaan van maar liefst 600m2. Dus haal je schaatsen uit het vet of huur schaatsen bij ons ;- en kom gezellig naar het Kurhausplein!Schoolschaatsen Ijsculpturen Events Teamuitjes Bedrijfsuitjes Curling IJsspelen Apres ski quiz IJssculpturen maken Borrel en veel meer"
Adres: Gevers Deynootplein, 2586 CP Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703063658
Stad: Scheveningen
Route: Gevers Deynootplein
Postcode: 2586 CP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Scheveningen schaatsen prijs, ART in Ice Scheveningen, Prijzen IJssculpturen Scheveningen, Schaatsbaan Den Haag, IJssculpturen Scheveningen foto's, Schaatsen Den Haag centrum, Schaatsen Delft, UITagenda Scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scheveningen Light Walk Scheveningen Light Walk 383 meter Parkeergarages waren vol, kon op de boulevard parkeren. Was druk maar gezellig met al...
Vreugdevuur Scheveningen Vreugdevuur Scheveningen 1 km Vreugdevuur Scheveningen
Haagse Horeca Beach Volleybal Haagse Horeca Beach Volleybal 2 km Haage Horeca Beach Volleybal tournooi
Beach Tennis Holland Beach Tennis Holland 2 km Beach Tennis Holland Wij houden van beachtennis �
Beach Throwdown Beach Throwdown 2 km Beach Throwdown
North Sea Regatta North Sea Regatta 2 km Super georganiseerd, fijn evenement.
Scheveningen Zandvoort Marathon Scheveningen Zandvoort Marathon 42 km Loop de klassieke marathonafstand helemaal in één rechte lijn, 100% over het strand, ...
Recensies
Gezellig. Licht. Je kan met schaatsen even het terras op. Huurschaatsen zijn best redelijk. Wel betaald parkeren. Schaatsbaan wordt niet gedweild of gerepareerd, alleen geveegd. Al met al toch gezellig en erg leuk. Veel plekken om even uit te rusten. Weinig hulpmiddelen, 6 rekjes en 2 soort konijntjes om op te zitten.
De ijsbeelden show, beelden zijn mooi maar halletje zo klein je kan er net 20 minuten rondlopen. Had meer verwacht voor de entree prijs, zeker als je er flinke OV reis voor hebt gedaan.
Heel leuk om te schaatsten. Personeel is erg beleefd en behulpzaam. Het is niet heel groot maar groot genoeg om leuk op te schaatsen, het is ook echt ijs in tegenstelling tot andere schaatsbanen.
Ik begrijp dat ze vanuit de overheid vastzitten aan maatregelen cq richtlijnen, ik begrijp echter niet hoe je het voor jezelf moreel kan verantwoorden om een 2- jarige, die nog nooit geschaatst heeft, alleen op een ijsbaan te laten.
Het is erg prachtig en heb me ogen uit gekeken maar had het wel wat groter verwacht.
Prima ijs. Prima schaatsen die je kunt huren. Het is een klein baantje. Tijdsloten van 2 uur is veel te lang voor zo'n kleine baan.
De kinderen hebben zich goed vermaakt, alleen erg jammer dat er grotere zijn die continu met die schaatshulpen gooien waardoor een ander op zn plaat gaat
Voor 10 euro pp elke leeftijd krijs je schaatsen en de mogelijkheid om te schaatsen. Plek is niet onwijs groot maar groot zat voor aardig wat mensen. Het is echt ijs. Op andere locatie waren het alleen maar borden Was erg gezellig
Sorry hoor, €10 pp entree voor een rondje waar je in 10 minuten doorheen bent. Daarna nog een pilsje €4,50 per stuk! Dit is echt niet de moeite waard. Belachelijk. Logisch dat er geen kip rondloopt
Ijssculpturen bekijken in -15C°. Mooi om eens gezien te hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid