facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cookingathome

Cookingathome

Info

COOKINGATHOME! Dé webwinkel voor al uw bakbenodigdheden!

Geschiedenis

Cookingathome is een onderneming die in 2012 is gestart met de verkoop van bakbenodigdheden, bakmixen en keuken-accessoires met als doel om meer geur en smaak te brengen in elk huis.

Iedereen kan bakken, of het nu om een taart, cake of een brood gaat... voorwaarde is wel dat er ingredienten van goede kwaliteit gebruikt worden. Hiervoor ben je bij Cookingathome aan het juiste adres! Onze producten zijn allen van bakkerskwaliteit. De broodmixen worden bereidt in een authentieke molen, zodat je gegarandeerd een hoogwaardig product koopt.

Sinds november 2014 verzorgen wij ook bakworkshops in onze eigen sfeervolle workshopruimte in Rijssen. Kijk voor meer informatie op onze website!

Cookingathome richt zich in eerste instantie niet op de professionele thuisbakker, maar vooral op de doorsnee huis/tuin en keukenprins of prinses. Typerend voor deze doelgroep is dat ze wel graag iets lekkers op tafel willen zetten, maar daar zo mogelijk niet te veel moeite en inspanning voor willen leveren. en als het kan alles ook nog met een schone keuken! Dit gaat helemaal lukken met de producten van Cookingathome, want bij de meeste bakmixen is het bereidingsproces dermate simpel, dat er eigenlijk niets mis kan gaan.

Onze producten zijn erg leuk om kado te geven. Meld dit aub even bij je bestelling, dan maken wij er iets leuks van. Dit kan als een aardigheidje bedoeld zijn, maar ook een groter samengesteld pakket is mogelijk.

Wij hechten veel waarde aan goede voorlichting, dus je kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Voor meer informatie, bel of mail ons gerust: [email protected] of 06-18459055.

Producten

Bakmixen, bakvormen, taartmixen, cakemixen.

Adres: Bouwstraat 5, 7462AX Rijssen
Telefoonnummer: 0548701485
ln.emohtagnikooc@ofni
Stad: Rijssen
Route: Bouwstraat 5
Postcode: 7462AX


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: cooking at home bakinspiratie, cooking at home workshop, cooking at home recepten, cooking at home bavarois, cooking at home openingstijden, cooking at home sneeuwster, cooking at home facebook, bakwinkel rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drankenspeciaalzaak HorstHuis Drankenspeciaalzaak HorstHuis 323 meter Mooi assortiment, zeer vriendelijke dames met veel kennis van zaken.
Recensies
Heerlijke winkel waar ik inmiddels al een paar jaartjes kom voor mijn bakspulletjes! Er is altijd vriendelijk personeel aanwezig om je te helpen en advies te geven. Ook leuk om een cadeautje te halen.
Dozenschuivers. Rvs schaal 20 cm van ikea verkopen als bijzondere schaal voor het dubbele bedrag
Erg mooie winkel waar ze bakproducten verkopen. Ook geven ze workshops taarten maken. Niet duur en erg leuk opgezet. Zeer vriendelijk en bekwaam.personeel
super leuke winkel gezellig personeel als ik tot rust wil komen kom ik naar de winkel om inspieratie op te doen :
Heel veel keus. En goed advies.
Super leuke bakwinkel. Ze hebben alles in huis wat je maar kan bedenken. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze weten alles van het bakken af en geven goed advies. Top! Update: de winkel is verplaatst, een paar meter verder. Wat een vooruitgang. Nu is de winkel ook nog eens lekker ruim. Als het kon, had ik deze zaak een 6e ster gegeven!
Altijd vriendelijk en eerlijk advies
Wat een fantastische winkel vol heerlijke bakprodukten, om zelf thuis lekker aan de slag te gaan. Ook leuke pakketjes om kado te doen met goede bakbeschrijving er bij.
Leuk winkeltje met alles op bak gebied,
Wat een enorme winkel vol bakspullen, erg leuk voor de 'thuisbakker'!! Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid