facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cooking Adventure

Cooking Adventure

Info

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding kookworkshops in de buitenlucht. De grote witte tipi-tenten zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. www.cookingadventure.nl

Geschiedenis

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding kookworkshops in de buitenlucht. De grote witte tipi-tenten zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel.

Adres: Hoogcasteren 25, 5528 NP Hoogeloon
Telefoonnummer: 06-54782579
Stad: Hoogeloon
Route: Hoogcasteren 25
Postcode: 5528 NP



op zoek naar gerelateerd: Kookworkshop Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crea-Munera Crea-Munera 3 km Creatieve workshops en cadeau's, kadoos, kado's
Zanggroep TOLAD Zanggroep TOLAD 3 km Wij zijn een enthousiaste groep mensen uit De Kempen die met veel plezier samen muzie...
Recensies
Super gezellige locatie om samen met vrienden/collega's lekker te koken, eten en drinken. Super gezellig team
Gisteren echt een super leuke nieuwe ervaring meegemaakt. BIER BROUWEN OP OPEN VUUR! We hebben ons echt super goed vermaakt en een leuke ervaring rijker. Het valt niet meer om te brouwen op open vuur, maar dat maakt het juist uitdagender. Het brouwen werd goed begeleid met drankjes en hapjes dus zeker een aanrader!!!!
Leuke activiteit met een groep. Samen de groenten snijden,koken op open vuur, heerlijk eten en opruimen. Dit alles in ruime, gezellig ingerichte tipi tenten en is het weer goed dan is het buiten ook goed toeven.
Wat een geweldige locatie! We hebben met ons team enorm genoten van de sfeer en het lekkere eten. Hedy Rollberg weet met haar team een supergezellige verbindende activiteit te maken van het samen koken in de buitenlucht en in de tipi's. Fantastische plek voor groepsuitjes met familie, vrienden of collega's.
Super leuke ervaring! Hedy was heel vriendelijk en gezellig. Relaxte dag met lekker eten : Houden ook goed rekening met allergieën.
Perfecte locatie voor een gezellog samen zijn. Leer alles over koken in Dutch Ovens op open vuur of leer bierbrouwen op open vuur, de einige in Nederland die dit doet. Ontzettend gezellig en leerzaam om te doen. En last but not least, heerlijk eten!
Afgelopen donderdag hebben we hier het teamuitje gehad vanuit VGZ. Dit is een absolute aanrader. Aan de slag met lekkere gerechten en op het moment dat de gerechten op het vuur stonden en je dus even moest wachten, was er de tijd om wat te kletsen met collega's. Leuk gefaciliteerd, leuke locatie en heerlijk genoten van het eten bij het kampvuur. Wij hebben een top uitje gehad!
Heerlijk eten, super sfeervol, en goede begeleiding
Een super avond gehad bedankt hedy we komen zeker een keer terug lijkt me ook geweldig om in de winter terug te komen
De sfeer was gezellig met het heerlijke houtvuur en smakelijke recepten. Gastvrouw was toppie. Ook mede gezellig door andere deelnemers. Leuke gesprekken gevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid