facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cooijmans Herenmode

Geschiedenis

*Succesvol in het voeren van een exclusieve zaak in mannenmode. We proberen het Italiaanse gevoel voor mode over te brengen aan onze klanten.

*We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij leveren maatpakken/jasjes/shirts en maatschoenen.

*Daarnaast zijn we leverancier van Italiaanse topmerken als Artu Napoli, Jacob Cohen Jeans, Eton Shirts en Greve Italian Shoes.

*Een persoonlijk advies gecombineerd met kwaliteit en stijl is bij ons al tijden het credo. Van een maatpak tot een espresso...!!

*Iedere man stijlvol aankleden, en zorgen dat uw zelfvertrouwen een boost krijgt!

U bent van harte welkom.

Met groet op maat.
Cordiali Saluti ,
Sjef Cooijmans.

Adres: Raadhuisstraat 11, 6161 GA Geleen
Telefoonnummer: 0464742091
Stad: Geleen
Route: Raadhuisstraat 11
Postcode: 6161 GA



op zoek naar gerelateerd: Herenkleding Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lenders Mannenmode Lenders Mannenmode 53 meter Zaterdag een heerlijke trui gekocht bij Lenders Mannenmode. Waar vind je nog een kled...
Da Vinci herenmode Da Vinci herenmode 108 meter Mooie zaak met herenmode.Onze zoon is er goed geholpen.Ze hebben mooie kleding
Recensies
Na teleurstelling bij andere winkel, uiteindelijk bij Sjef terecht gekomen voor mijn trouwpak. Ik ka niet anders zeggen dan een geweldige ervaring en top service. Gelijk merk je de kunde en kennis van Sjef en weet je dat je goed zit. Hele goede adviezen en komt afspraken op en top na. Resultaat was een prachtig en topkwaliteit trouwpak!
Kom al vele jaren bij Sjef voor mijn maatpakken. Altijd super service, snel geregeld en eerlijke prijs voor al het maatwerk. Top ondernemer, één van de weinige kwalitatieve winkels met oog voor styling, detail, kwaliteit! Hoop dat ik nog vele jaren bij je mag komen shoppen.
Heel mooie winkel met een zeer vriendelijke, behulpzame eigenaar. Een uurtje aangenaam kunnen shoppen bij deze attente man. Absoluut een aanrader voor mooie en modieuze kleding.
Super zaak. Goed geholpen en hebben alle tijd voor je. Stofke hier voering daar kleurtje alles is mogelijk. Sjef heeft een goed oog voor detail en afwerking. Thnx very happy.
Mooie Italiaanse kleding en hele goede service
De beste kostuums uit de omgeving.
Top ondernemer!
Mooiste zaak van Geleen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid