facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Converseon Online Marketing

Converseon Online Marketing

Info

Converseon Online Marketing & Websites



"Converseon is een digital agency dat MKB+ bedrijven helpt om een consistente stroom aan klanten te genereren via Online Leadgeneratie, Digital Growth, E-Commerce en UX & Conversie Optimalisatie."
Adres: Bloemendalerweg 43D, 1382KB Weesp
Telefoonnummer: 0294 267984
Stad: Weesp
Route: Bloemendalerweg 43D
Postcode: 1382KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zest.nl Zest.nl 2 km Weten wat de klant wil. Daar draait het om! Zest is gespecialiseerd in het in kaart b...
Recensies
Een enthousiaste club met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Zo zou ik Converseon willen omschrijven. Met Converseon realiseren we onze doelstellingen op het gebied van zichtbaarheid en online leadgeneratie. Een fijne samenwerkingspartner met directe, korte communicatielijnen.
Via een telefonisch consult met Arjen heb ik veel waardevolle tips gekregen om mijn lokale vindbaarheid te verbeteren. Converseon is een betrouwbare club met veel online marketing kennis.
Na het maken van scherpe analyses worden realistische doelen gesteld. Het behaalde resultaat klopt met de verwachting en is daardoor een betrouwbare en transparante partner voor ons bedrijf. Snelle en korte lijntjes, prijs / kwaliteit verhouding klopt, kennis van zaken. Fijn, jong en 'gretig' team met de juiste instelling om je bedrijf naar het volgende level te brengen.
Converseon heeft mijn website gebouwd en voert de SEA campagnes uit. Ik ben tevreden over het resultaat en de samenwerking.
Ze nemen uitgebreid de tijd voor je in de kennismakingsfase zonder te overhaasten. Dat betaald zich direct terug, want daardoor zaten we in ons plan van aanpak direct op één lijn en verliep de ontwerpfase super efficiënt! Converseon bestaat uit een goed en complementair team, waardoor ik met veel vertrouwen onze verdere samenwerking tegemoet zie.
Namens Visma Admincontrol Nederland heb ik Converseon ingeschakeld om in eerste instantie onze lokale vindbaarheid te optimaliseren en meer traffic naar onze website te genereren. Hierin zijn wij aangenaam verrast. Bijzonder goed zijn te noemen; de nulmeting, het heldere plan van aanpak, de inzet van beschikbare instrumenten en bovenal het advies om de juiste onderdelen optimaal in te richten. Het tussentijdse resultaat mag er dan ook zijn. Want het effectief inrichten van SEO en SEA vergt continue aandacht en zeer specialistische kennis. En dat is ook precies wat Converseon voor ons betekent; inzicht verschaffen, aandacht geven aan de juiste zaken en dit alles met de inzet van de juiste kennis. Wij hadden ons geen betere partner kunnen wensen. Aan te bevelen voor iedereen die worstelt met dezelfde vraagstukken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid