facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Continu Moerdijk

Continu Moerdijk

Info

Ruim 20 jaar een begrip als intermediair binnen de bouw & industrie. Vanuit de vestiging in Moerdijk richten we ons op de energie- & elektrotechniek.



"Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector.Iedereen wil groeien. Elke professional en elke organisatie vaart bij ambities. Of je nu wil groeien in salaris, omzet, vrije dagen, of uitdaging. Hoe je groei ook noemt: 1 ding staat vast. Het gaat om een verandering ten opzichte van nu. En niks menselijks is ons vreemd: verandering is spannend. Voor iedereen. Voor elke organisatie. Verandering vraagt om een beetje lef.En daar willen wij je graag bij helpen. Wij kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging."
Adres: Plaza 8a, 4782SK Moerdijk
Telefoonnummer: +31611514334
Stad: Moerdijk
Route: Plaza 8a
Postcode: 4782SK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid