facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Continu Kantoor

Continu Kantoor

Info

Wij hebben alles voor jouw kantoor; kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur en facilitaire artikelen. Met ons Excellent Pakket heb je altijd een opgeruimd en goed georganiseerd kantoor.

Geschiedenis

Het is onze missie om je te helpen jouw kantoorhuishouding zo makkelijk en efficiënt mogelijk te regelen, zodat je nooit meer misgrijpt.

Wij hebben alles voor jouw kantoor; kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur en facilitaire artikelen. Met ons Excellent Pakket heb je altijd een opgeruimd en goed georganiseerd kantoor.



"Continu Kantoor is gevestigd in Alblasserdam en richt zich op de Nederlandse en Belgische markt voor kantoorinrichting, kantoormachines en kantoorbenodigdheden.Begin jaren 90 ontstond er vanuit de bedrijven op het gebied van kantoorhuishouding steeds meer behoefte aan een totaalleverancier en totaalconcepten. Dit was voor Dick Penninkx, oprichter en directeur van Continu Kantoor het sein zelf office-concepten te bedenken en te ontwikkelen, met als doel de integrale kosten van klanten te verlagen en hen op die manier te “ontzorgen”. Eén van de ideeën die toen onstond was een One-Stop-Shop dienstverlening. Het inmiddels door veel klanten geroemde Excellent Pakket is hieruit geboren en wordt nog steeds verder uitgebouwd."
Adres: Newtonweg 8, 2952 BH Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 - 642 85 92
Stad: Alblasserdam
Route: Newtonweg 8
Postcode: 2952 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inside Office Inside Office 605 meter fijn weer geholpen door de dames , bedankt weer , C de Jong ZPA
Recensies
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Bijna een half jaar moeten wachten op een bureau order. Deels door Covid, deels door onduidelijke afspraken, een gefaalde levering waar ik geen controle over had dat kost je dan wel 25 euro extra, het weggeven van het bureau aan andere klanten, en dat hun lever datum maar net moet aansluiten met je agenda, past dat niet, weer 2 weken wachten. De communicatie vanuit het bedrijf is altijd: Wij kunnen er niets aan doen / het is hoe wij werken / het is jou problemen. Gezien het zo lang duurde is er een andere oplossing gevonden wat betreft een bureau. De order hier hebben we wel kunnen aanpassen naar een andere maat bureau voor ergens anders. De slechtste webshop aankoop die ik ooit heb meegemaakt. Erg jammer.
Goede service. Fijne mensen om zaken mee te doen. Echt een aanbeveling dit bedrijf
Super fijn bedrijf, behulpzaam personeel en niks is te veel moeite. Snelle service en de kasten zijn een handig, geld besparend en overzichtelijk concept!
Uitstekende service, goede producten en professioneel contact indien noodzakelijk. Een aanbeveling.
Snel een heldere offerte na aanvraag. Goede service en afhandeling na order.
Geweldige service, snel en goedkoop. Vooral het kasten concept levert een enorme besparing op voor ons. Wij hopen nog lang gebruik te kunnen maken van deze leverancier!
Zeer professioneel, snelle leveringen en uitstekende servies!
Fijn bedrijf goede service en garantie
Fijne mensen, fijne service! Een aanrader voor iedereen :-
2 nieuwe kantoor stoelen ontvangen een goed advies gehad, een fijn adres voor al ons kantoor artiekelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid