facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Containerbar Noord

Containerbar Noord

Info

Een tijdelijke bar gebouwd van zeecontainers op het Noordplein.



"Containerbar Noord is a beer garden and bar at the Noordplein in Rotterdam. It’s the place for good parties, hanging out with your friends and a huge variety of food and refreshing drinks."
Adres: Noordplein, Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Noordplein


Recensies
Eten is goed, lekker bier en erg vriendelijke service. Fijne plek.Eten: 5/5
In de container bar zit de toko. Je kan er heerlijk eten. Niet duur. Leuke bediening. Leuke plek.
Goede decaffeine koffie, naast de gewone. Fijne bediening.
Tering herrie. Elk weekend Asociaal aan het beunen hier terwijl dit een nette woonwijk is. Wanneer mag men hier slapen? tot 02:30 herrie en dan komt de oogstmarkt alweer om 05:00 opbouwen. Geprobeerd het netjes te regelen door ze te bellen, geen gehoor natuurlijk. Dan maar via de hogere heren dit aan pakken.
Leuke tent en vriendelijk personeel.Eten: 4/5
Wauw wat een tent! Hip en vertrouwd tegelijk. Dian heeft mijn vriendin een heerlijke cocktail geadviseerd en de bediening van anne milou en puck was onvergetelijk. Ik kom hier zeker terug
Groot terras en voldoende variatie qua drankkeuze.
Lekkere oliebollen gekocht van lief en vriendelijk personeel.
Heerlijk om een drankje te doen in de zon midden op noordplein. Voor de lokatie wel een beetje aan de prijs, maar het oplettende personeel en de lokatie zelf compenseren dat zeker.
Wat een zaak! Gezellige bediening, altijd in voor een feestje en heerlijk eten van De Toko. Hier moet je zijn en dat het hele jaar door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid