facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Consumenten Advies Nederland

Consumenten Advies Nederland

Info

Specialist in het verlagen van de rente op bestaande leningen! Kunt u ook besparen?

Geschiedenis

Bij Consumenten Advies Nederland bekijken wij samen met u de mogelijkheden om uw lening over te sluiten. Wij analyseren uitvoerig uw persoonlijke situatie en brengen in kaart of uw bestaande leningen kunnen worden overgesloten naar een lagere rente en betere voorwaarden. Hierdoor gaat u maandelijks fors besparen en kunt u een snellere aflossing realiseren.

Adres: Lage Dijk-Noord 18, 3401 VA IJsselstein
Telefoonnummer: 0306869333
Stad: IJsselstein
Route: Lage Dijk-Noord 18
Postcode: 3401 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: trustpilot consumenten advies nederland, mkb consumenten advies, consumenten advies centrum, advies nederland klachten, advies nederland ervaringen, advies nederland almere ervaringen, consumenten advies energie, advies nederland almere review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Financier.nl Mijn Financier.nl 1 km Goed advies van kundige mensen. Een aanrader! Bedankt voor jullie expertise. Groeten ...
DTC-Lease.nl DTC-Lease.nl 2 km We hebben voor het eerst een auto gefinancierd met hulp van DTC het ging heel goed ze...
Recensies
Ik word om de haverklap gebeld met een privé nummer over het verlagen van de energie prijzen. Ik word hier nu echt boos om. Bel-me-niet-register werkt blijkbaar niet. Ik neem aan dat ik niet de enige ben. Ik denk dat we via Facebook maar eens iets openbaar moeten maken, ben echt boos!
Altijd goede ervaringen met CA Nederland gehad. Van de week 2 keer een mail gestuurd naar 2 adressen van Consumenten advies en nu 3 dagen later nog steeds geen reactie? Dit ben ik niet van hen gewend!
Mijn veel te dure lening door marcel om laten zetten.... Marcel is een luisterend oor naar hetgeen wat de klant wilt en zoekt naar de juiste oplossing... Die er ook kwam. Duidelijk en goed advies...
Afgelopen 1,5 week ben ik maar liefst 4 keer gebeld door deze organisatie over "de stijgende energie tarieven". Nu voor de 4e keer aangegeven dat ik geen interesse heb. Toch blijf ik gebeld worden. Erg vervelend!
Mij ongewenst bellen en vervolgens net doen alsof je spreekt namens mijn energie leverancier. En zelfs nadat ik zeg dat ik niet gebeld wil worden toch het lef hebben om mij nog 2 keer te bellen. Voor jullie maak ik de uitzondering om een review te schrijven!
Geholpen door brenda een dame die haar vak verstaat erg serieus en heel fijn geholpen
Ben heel tevreden over consumenten advies, alleen hevelen ze af en toe klanten over naar andere geldverstrekkers zoals Geldshop of VDZ, dat moeten ze niet doen, zonder akkoord van de desbetreffende klant. Ben onlangs weer benaderd door een andere geldverstrekker, daar trap ik niet in. Dus kijk uit dat met deze praktijk.
Vriendelijk en deskundig advies gegeven bij het oversluiten van de lening!daarna het verzorgen van de oversluiting,prima gedaan!claire jordahl.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid