facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Consulaat-Generaal van Frankrijk

Adres: Vijzelgracht 2 , Amsterdam 1017 HR, NL
Telefoonnummer: 020 530 6969
Stad: Amsterdam
Route: Vijzelgracht 2
Postcode: 1017 HR



op zoek naar gerelateerd: Consulaat Amsterdam afspraak maken, Consulat de France Amsterdam passeport, Consulaat Amsterdam telefoonnummer, Marokkaanse consulaat Amsterdam afspraak maken, Franse identiteitskaart aanvragen, Frans paspoort aanvragen in Nederland, Marokkaanse Consulaat Amsterdam Openingstijden, Consulaat Amsterdam Marokko
Recensies
Het is niet te doen om een afspraak te maken voor een paspoort. Als je ze al telefonisch kan bereiken verwijzen ze je door naar het digitale afspraken systeem. Waar geen enkele afspraak mogelijkheid is, zelfs niet voor een aantal maanden later. Dan kun je mailtjes ontvangen voor als er momenten beschikbaar zijn. Dan krijg je veel mailtjes maar dan alsnog ga je kijken, geen afspraak moment. Enkele keer dat er een afspraak moment beschikbaar is maar dan is dat moment 10 minuten later... Wat voor meeste natuurlijk niet haalbaar is. Je hebt in Nederland en meeste landen in Europa de plicht om je te kunnen identificeren, zorg er als consulaat dan voor dat de Franse mensen in Nederland dit dan ook kunnen doen... Ps: maandag om 10 uur de voicemail nog aan hebben staan terwijl je al een uur open zou zijn is echt ook gênant.
Waardeloze plek, het is te merken dat ze daar niet zitten om je te helpen. Lijkt erop of het gewoon moet bestaan maar daarmee is het ook gezegd. Geen service en geen intentie om te helpen. Beetje zoek het maar uit mentaliteit. Typisch gedrag van Franse
Al twee maanden bezig om een afspraak voor een nieuwe paspoort / identiteitskaart te maken. De online kalender biedt nooit mogelijkheden, men wordt doorgestuurd naar een wachtlijst, vervolgens komen meldingen met mogelijke onzichtbare afspraken en omdat het helemaal nooit selecteerbaar is wordt men uit de wachtlijst na x weken uitgehaald. En het digitale cirkeltje begint opnieuw. Telefonisch niet bereikbaar terwijl mijn aanvraag ondertussen SPOED geworden is. Ik ben vrijwel zeker dat de mensen van het consulat vriendelijk en zeer behulpzaam zijn maar hoe kunnen wij ueberhaupt tegenwoordig contact met u maken en geholpen worden ?
Drama ! Ik probeer een afspraak te maken voor paspoort, onmogelijk ben al 2 maanden bezig! Heb mails, gebeld enz geen reacties! Zit op wachtlijst ook geen reactie. Op deze manier is mijn paspoort binnenkort ook verlopen. Maar nu ? Wat is de oplossing? Personeel van het consulaat ff wakker worden en zorgen voor jullie mensen die erdoor helemaal in de stress zitten door jullie slechte methode van afspraak maken !
Ik probeer een paspoort te verlengen maar het lijkt er op dat ze je daarmee zwaar willen ontmoedigen. Als ze hierover in Parijs weet van hebben moeten ze zich schamen en er wat aan doen. Als er een mogelijkheid was om een afspraak te maken voor een paspoort zou dat fijn zijn.
Heel irritant hun dienst. Een drama om een afspraak te maken. Bouuuu Macron. Het moet echt dit veranderen . wij zijn echt niet tevreden.
Zeer slechte contact, ik wil mijn pasgeboren kind registreren. Heb hulp nodig . Maar wordt niet opgenomen
Ik probeer al een week telefonisch en via het contactformulier contact te krijgen met de Franse Consulaat in Amsterdam en Ambassade in Den Haag. Er wordt niet opgenomen en ook geen contact opgenomen via de email. Heel slecht! Update feb 2023: Telefonisch nog niet goed bereikbaar maar via de email volgt er wel een snelle reactie
Ook ik heb moeten constateren dat ze slecht bereikbaar zijn. Geen reactie op email. Wachtlijst voor afspraak paspoort te verlengen. 3 maanden!. Nu al vanaf januari verlopen. Vorige week eindelijk afspraak. Zeer onvriendelijke dame. Kon niet praten ook behalve toen er betaald moest worden. In het verleden waren de contacten altijd prettig.
bellen naar het consulaat : un parcours de combattant! aan de lijn krijg je het bericht "nous allons bientôt donner suite à votre appel" en naar +/- 10mn de mededelingen "stuur maar een courriel naar ..." helaas op deze courriel krijg je geen antwoord!! à quoi sert ce consulat?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid