facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Connectkerk

"Wij zijn een kerk in Ede, een groep mensen die op zoek is naar verbinding, 'naar boven, binnen en buiten'. We zien er naar uit je te ontmoeten!"
Adres: Hoorn 2a , Ede 6713 KR, NL
Telefoonnummer: 06 41939001
Stad: Ede
Route: Hoorn 2a
Postcode: 6713 KR



op zoek naar gerelateerd: Connectkerk declaratie, Doopdienst Ede, Kerstnachtdienst Ede, GKv Ede, Huisgemeente Ede, Genezingsdienst Ede, Christen gemeente Ede, Community church ede
Recensies
Ik ben met mijn gezin sinds ongeveer 2 jaar bij deze gemeente en we voelen ons gewaardeerd! Er wordt meegeleefd in moeilijke tijden en mee gevierd in goede tijden! Samen leren we God en Jezus steeds beter kennen! Ik ben dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van deze gemeente :
Connected met blije mensen die God komen danken en aanbidden.. Enne ook wanneer je niet zo blij bent is het goed toeven..
De Mauritskazerne aan de Nieuwe kazernelaan 2 D41 is de nieuwe locatie van de Connectkerk met het ware woord van Jezus, onze verlosser. De ingang van de kerk zijn de 2 eiken deuren tegenover de grote glazen kas. Er is een 'LIVE STREAMDIENST' van de dienst te volgen vanwege het coronavirus en wel op de zelfde tijd als de normale dienst en te volgen via YOU TUBE. De aanvang in de kerk is ook hier om 10.00 voor eerst samen als een grote familie een kopje koffie of thee te drinken indien anders vermeld. De dienst begint ook hier om 10.30 tot 11.45 met gelijktijdig een kinderdienst voor de jongste onder ons. Na deze 2 diensten is er tijd voor een gezellig onderonsje met koffie en thee met wat lekkers. WEES WELKOM Het evenementen en congrescentrum de Mauritskazerne/Connectkerk ligt op 5 min.loopafstand van het station Ede-Wageningen. Via de navigatie, toets MAURITSKAZERNE in en wordt voor de deur afgezet op een ruime parkeerplaats op 1 van de mooist bewaarde locaties van de gemeente Ede. Het ligt in een bosrijke omgeving met een mooie en rijke history van de gemeente Ede.
Fijne plek om op zondagochtend te zijn. Lieve mensen, fijne muziek en goeie koffie
Een gemeente met als focus samen zijn.
Fijne diensten - goede koffie
Vertaald door Google Super aardig! Origineel Super nice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid