facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Connect EV

"Wij zijn ConnectEV. De specialist op gebied van laadoplossingen voor thuis en het mkb. Wij specialiseren ons door kennis en ervaring op het gebied van advies en aanleg van laadpaal installaties. Of dit nu bij u thuis is of bij uw bedrijfspand, wij geven u de beste oplossing en service."
Adres: Nobelstraat 40 , Almere 1341 BH, NL
Telefoonnummer: 085 800 1600
Stad: Almere
Route: Nobelstraat 40
Postcode: 1341 BH



op zoek naar gerelateerd: Laadpaal inclusief installatie, NewMotion Connect laadpaal, Laadpaal kopen, NewMotion laadpaal kopen, Zappi dynamische tarieven, Showroom laadpalen, Alfen laadpaal uitlezen, Zappi laadpaal
Recensies
Vroeger dan verwacht stond men voor mijn deur, installatie ging erg snel en goed. Zoals verwacht..... Weekje later systeem kunnen testen.... doet wat moet.... miste alleen Mn indicatie van de zonnepanelen. Had verwacht dat dit gewoon zichtbaar zou zijn in de app, had dit zelf ook aan gegeven, maar blijkbaar niet zo overgekomen. Na contact met ConnectEV zou de extra CT klem alsnog worden geplaatst, bleek communicatie storing te zijn, mogelijk was ik zelf niet duidelijk geweest. Uiteindelijk vrij snel alsnog de installatie aangepast..... was enigszins lastig omdat er nog een probleem bleef met juiste signalen. Kwam de directeur enkele dagen later zelf voor langs. Was toen zeer snel ongeregeld waardoor alle onderdelen ook in de app juist werden weer gegeven. Al met al top opgelost en een tevreden klant voor dit dit bedrijf. Heren bedankt voor deze geladen top service.....
Ik had voor mijn eerste EV van te voren veel research gedaan om een goede laadpaal en installatiebedrijf te vinden en heb bewust gekozen voor de Zappi V2 laadpaal en ConnectEV en heb daar geen spijt van. Een offerte voor een heel scherpe prijs en alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Ook toen bleek dat de alleraardigste leerling-monteur, die de installatie had uitgevoerd, toch niet alles helemaal goed had ingesteld, werd er voortreffelijke service geboden en kwam Michael Landheer de volgende ochtend uiteindelijk zelf om te zorgen dat alles uitstekend werkte. Kortom, een bedrijf dat duidelijk voor de kwaliteit en een tevreden klant gaat. Klasse.
Meerdere keren advies gevraagd en gekregen. Installaties zijn netjes en snel opgeleverd. Prettig contact en afspraak=afspraak, dat kom je niet veel meer tegen. Zelfs toen de onderdelen op zich lieten wachten, werd er duidelijk en op tijd gecommuniceerd.
Ik had een tijdje geleden een laadpaal gekocht niet bij ConnectEV overigens, en ik wilde de kabel graag vervangen. Diegene die hem geplaatst had wilde hiervoor zo'n hoog bedrag hebben dat ik verder ben gaan kijken. ConnectEV gevonden, gebeld en een afspraak gemaakt. De monteur was top, en de afhandeling ook. Heel tevreden mee!
Na onderzoek op internet voor een Zappi-lader ivm vraag om met eigen opgewekte stroom van zonnepanelen op het dak te kunnen laden vond ik uiteindelijk DeLaadpaalshop annex ConnectEV die de duidelijkste offerte met een scherpe prijs aanboden. Geen gedoe, gewoon als keuze voor de offerte een korte of een lange afstand, perfect. Bij andere aanbieders bleken er extra kosten voor diverse werkzaamheden zoals graven, kabels etc boven op de aangeboden prijs bij te komen. Hier dus niet. De monteurs van ConnectEV waren behulpzaam en dachten goed mee. In alle opzichten een aanrader voor mensen die thuis een laadstation willen laten aanleggen en behoefte aan een duidelijk verhaal hebben.
Ik heb 2x van de diensten van ConnectEV gebruik gemaakt. Beide keren uitstekend geholpen. Michael is een sympathieke vakman die goed meedenkt, afspraken nakomt en kwaliteit levert. Ook mijn collega werd uitstekend geholpen en was zeer positief. absoluut 5 sterren waard!
Ik had een Zappi V2 laadpaal die niet naar behoren werkte en goed deed. Ik heb toen bij Myenergi leverancier van de zappi geïnformeerd bij wie ik te recht kon om dit goed te krijgen. Zij adviseerden mij toen Michael Landheer van ConnectEV. Ik heb ze gebeld en ze wilden mij graag helpen en waren erg vriendelijk. Ik had die dag mazzel omdat de monteur in Almere waren en ze konden nog wel even langs komen op vrijdag middag. Tot mijn opluchting kwamen er 2 monteur Juan en Coos in de namiddag toch nog even langs. zeer vriendelijk en zeer kundige mannen. Ze hadden al snel gevonden wat het was en alles aangepast en ook nog de instellingen goed gezet in de Zappi voor mij. Nadat alles perfect werkte zijn ze pas weg gegaan. Door da vak bekwaamheid en service is dit een bedrijf die ik echt iedereen kan aanbevelen. Mannen jullie hebben het super gedaan en jullie verdienen ook een pluim. Ik zelf zal nooit verder zoeken en jullie aanraden aan iedereen die een laadpaal nodig heeft. Robin Broer.
Prima prijs-kwaliteit verhouding. de gemaakte afspraken worden keurig nagekomen en er wordt snel gereageerd. De installatie is verzorgd netjes uitgevoerd en de vragen kundig beantwoord.
Monteur Tsjip Woldringh van ConnectEV is een top pro! Duidelijk, sympathiek. Laadpaal snel en perfect bij ons thuis geinstalleerd inclusief nieuwe aardlekgroep. Heeft geduldig al onze vragen beantwoord. Bedankt!
Zeer goed geholpen door ConnectEV. Goed contact gehad vooraf, waarin alle vragen die ik had duidelijk beantwoord werden. Daarna een zeer schappelijke offerte ontvangen en de laadpaal laten installeren. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van ConnectEV en zou hen bij iedereen aanraden die ook een laadpaal nodig heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid