facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Congresverslag

Congresverslag

Info

Congresverslagen: Peter van Steen schrijft verslagen van congressen, symposia, studiedagen enzovoort. Op deze pagina vind je daar voorbeelden van.

Geschiedenis

Peter van Steen schrijft verslagen van congressen, symposia, studiebijeenkomsten, trainingen, vergaderingen enzovoort. Op deze Facebookpagina vindt u daar zo'n 200 voorbeelden van.

Met een goed verzorgd verslag, of dat nu de vorm heeft van een persbericht, een artikel voor de vakpers of een omvangrijke zelfstandige publicatie, kan de impact van de desbetreffende bijeenkomst behoorlijk worden vergroot. De beschikbaarheid van een verslag, bijvoorbeeld op internet, beïnvloedt de overdracht van de gecommuniceerde boodschap positief. Bovendien zorgt een verslag voor een extra contact tussen de deelnemers en overige belangstellenden enerzijds en de organiserende instelling anderzijds.

Adres: Prins van Oranjestraat 7, 4191 GL Geldermalsen
Telefoonnummer: +31655134902
Stad: Geldermalsen
Route: Prins van Oranjestraat 7
Postcode: 4191 GL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Servero Servero 1 km Bij Servero willen we iedereen natuurlijk laten genieten van de lekkerste producten. ...
Servero 100% Fruit to Go Servero 100% Fruit to Go 1 km Bij Servero willen we iedereen natuurlijk laten genieten van de lekkerste producten.
Servero Slurpfruit Servero Slurpfruit 1 km Bij Servero willen we iedereen natuurlijk laten genieten van de lekkerste producten.
Betuwse Traprenovaties Betuwse Traprenovaties 2 km Voor de eerste keer hier raamdecoratie gekocht en geen spijt van gekregen. Vakkundig ...
Riva-Infratechniek Riva-Infratechniek 2 km Riva Infratechniek werkt voor wegenbouwers en veelal voor onderaannemers. De hoofdact...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid