facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Congrescentrum Het Forum

"Het Forum is de aangewezen plek waar u flexibel en functioneel ingerichte ruimtes kunt huren voor groepen tot 800 personen. In onze twee multifunctionele zalen van respectievelijk 350m2 en 600m2 kunnen wij congressen, beurzen en andere evenementen verschillend in omvang faciliteren. De overige twaalf vergaderruimtes – variërend in oppervlakte van 20 m2 tot 100 m2 – zijn flexibel inzetbaar voor presentaties en vergaderingen."
Adres: Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond
Telefoonnummer: +31475316001
Stad: Roermond
Route: Elmpterweg 50
Postcode: 6042 KL



op zoek naar gerelateerd: Evangelische kerk Roermond
Recensies
Tijdens congres presentatie bijgewoond in het Forum. Ontvangst was gastvrij en aangeboden versnaperingen erg lekker. Zalen en congresruimtes zijn prima en ruim ingericht. Klimaatsysteem en verlichting was goed. Gehele gebouw is tevens voorzien van gastWi-Fi. Verder zijn faciliteiten zoals whiteboard en beamer allemaal aanwezig.
In de avond was er een voorstelling. Het was allemaal heel goed verzorgd. De jassen werden opgehangen op nummer, het geluid tijdens de voorstelling was erg goed en het was er aangenaam warm. In de pauze waren de drankjes snel en goed verzorgd. Enige minpunt, voor zoveel mensen waren er té weinig toiletten. Er stond een lange dikke rij mensen te wachten.
Goede centrale zaal met hoog plafond en multifunctioneel: dans/congres/show.
Mooi centrum waar je besloten feestjes kan geven. En waar ook leuke concerten gehouden worden. Hou de agenda in de gaten voor 2023 met onderandere de echte ABBA tribute
Prima locatie, uitgebreid zaalaanbod, goed verzorgde lunch
Ik ken het als heel druk bij de hpv vaccinatie
Mooie zaal, toen ik er was wel behoorlijk warm. Groot genoeg om met een vrij groot gezelschap corona-prettig te zitten, ruime parkeergelegenheid en niet ver van de snelweg. Lekkere broodjes.
Een mooie plek om een activiteit bij te wonen/organiseren.
Ruimtes prima. Verzorging matig
Kan niet veel zeggen er over. Was voor de toegangstest met de dochter daar om 7uur s'morgens. Viel wel op dat ze zo goed gehumeurd waren...en dat op zo'n vroeg tijdstip.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid