facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Confianza Select

Confianza Select

Info

Wij verbinden mensen van werk naar werk.

Geschiedenis

Dagelijks nemen wij wervingsprocedures uit handen van bedrijven en bieden wij onze werknemers nieuwe uitdagingen aan op de arbeidsmarkt. Dit doen we door autonoom te zijn, uit te gaan van eigen kracht en de focus te leggen op de lange termijn. Er wordt meer flexibiliteit van een ieder verwacht. Echter wil een ieder mens, jong of oud, weten waar hij of zij aan toe is.

Wij selecteren op kwaliteit en mentaliteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je als bedrijf alleen sterk kunt worden en blijven als je de juiste teamspelers hebt. En zoals in ieder team heeft de coach het overzicht: daarom blijven we altijd betrokken. We blijven altijd in contact met werknemers en opdrachtgevers omdat we van mening zijn dat betrokkenheid een ‘staat van zijn’ is en niet iets wat je per moment in- of uitschakelt.

Alleen ga je sneller, door samen te werken kom je verder.

Onze taak

Wij verbinden mensen van werk naar werk.

Adres: Kerkweg 11, 3371 AE Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: +31 (0)184 714213
ln.tcelesaznaifnoc@ofni
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Kerkweg 11
Postcode: 3371 AE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Eduard 23, timmerkracht Mijn loopbaan bij Confianza select. De laatste 1.5 jaar heb ik als timmerkracht gewerkt voor Confianza Select. Ik had namelijk een droom/visie om van carrière te wisselen, dit heb ik aan het begin direct aangegeven bij Confianza. Na anderhalf jaar begeleiding van Arie en zijn team ben ik een opleiding in de zorg begonnen. Bij deze opleiding moest er stage worden gelopen doordeweeks om aan mijn uren te komen, maar hoe ging ik dit combineren met werk? Dit heb ik voorgelegd bij Confianza. We kwamen er op een fijne manier uit door mij 4 dagen te laten werken. Zij hebben dit ook besproken en geregeld voor mij. Nu heb ik een BBL-traject aangeboden gekregen in de zorg en stap ik binnenkort over. Dit heb ik uiteraard netjes afgesloten met het team van Confianza. De soepele omgang heb ik als zeer prettig ervaren omdat ik mijn droom/visie kon waar maken en daarbij mijn nodige begeleiding kreeg. Thanks Confianza!
Zeer brutale benadering via facebook. Ik vindt het zeer kwalijk dat dit bedrijf dat je een vriendschapsverzoek krijg van iemand die met meer mensen die je kent bevriend is en vervolgens een standaard bericht krijg met een andere naam eronder Erg slechte eerste indruk bij dit bedrijf
Aardige jongens daar
Vertaald door Google uitstekend Origineel Exelente
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid