facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Conferentiecentrum Woudschoten

Conferentiecentrum Woudschoten

Info

Hotel en conferentiecentrum in de bosrijke omgeving van Zeist

Geschiedenis

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

We zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Graag nodigen wij u uit de waarde van Woudschoten zelf te ervaren. Een groot deel van die ervaring vindt u in onze persoonlijke gastgerichtheid. Daar ligt onze kracht.

Producten

Woudschoten in Zeist beschikt over 30 vergaderzalen, 140 comfortabele hotelkamers, een lounge, een bar, een restaurant en ligt op een landgoed van 45 hectare.

Adres: Woudenbergseweg 54 , Zeist 3707 HX, NL
Telefoonnummer: 0343 492 492
ln.netohcsduow@gnitekram
Stad: Zeist
Route: Woudenbergseweg 54
Postcode: 3707 HX



op zoek naar gerelateerd: woudschoten hotel & conferentiecentrum 3707 hx zeist, hotel woudschoten geschiedenis, woudschoten geschiedenis, woudschoten hotel - wandelweekend op de utrechtse heuvelrug, woudschoten restaurant, woudschoten nederlands elftal, woudschoten adres, woudschoten vacatures
Recensies
Fijn hotel met prachtige ligging in het bos. Nette kamer, lekker en uitgebreid ontbijt. We hebben een dag elektrische fietsen gehuurd van het hotel, je kunt in de omgeving mooie routes fietsen. Routes zijn te krijgen bij het hotel.
Aanrader is de kip kerrie uit het restaurant. Je komt daarna je hotel kamer niet meer af. Echt waar voor je geld! Bed en wc erg goed om gehele tijd te verblijven. Er is zelfs een tv op de kamer, kan je oranje vanuit bed kijken.
Prima locatie voor meeting en opleiding. Restaurant is ook prima te doen. Prachtige omgeving om te wandelen en wie weet loop je nog het Nederlands elftal tegen het lijf die er ook geregeld zijn. Verzorging bij opleidingen is goed, wel druk tijdens lunch.
Mooie locatie. Gehorige kamer. Bar dicht om 20u00, niks te drinken te krijgen door besloten conferentie. Niet voor herhaling vatbaar Kamers: Gehorig Eten en drinken: Er was om 20.00u helemaal niks te krijgen, qua eten of drinken
Bijeenkomst met VELIN bezocht. Prima locatie. Lekker lunchbuffet, koffie op de gang en op het terras een versnapering genuttigd.Hoogtepunten van het hotelMooi uitzicht en Rustig
Matrassen zijn aan vervanging toe. Kamer erg warm, 25.5 graden s'nachts. Mooi landgoed.Hoogtepunten van het hotelRustig
Was er voor een tussenstop tijdens een wandeling. Werden heel gastvrij ontvangen met een zalig kopje koffie. Top locatie. Niet goedkoop, maar erg goed. Beloopbaarheid van de buurt: Mooi landgoed om een wandeling te maken. Zagen eekhoorns en op afstand een rietje. Geeft fijn gevoel.
Mooie lokatie met prima wandelgelegenheid; zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette kamers, overal uitstekend wifi.
Mooi hotel op een super lokatie. We zijn hier een weekend geweest. Mooie fietsroutes en je bent zo in UtrechtKamers: 4/5
De kamers zijn wat smal maar de bedden zijn geweldig Het jammere is dat het ontbijt niet bij de kamers in zit, zeer vriendelijke nacht portier en hele amicale service Ik houd er vanKamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid