facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Concordia

Concordia
Adres: Kerklaan 3, 3828 EA Hoogland, Nederland
Telefoonnummer: 033 433 0653
Staat: Utrecht
District: Amersfoort
Stad: Hoogland
Route: Kerklaan
Huisnummer: 3
Postcode: 3828 EA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–21:00
woensdag: 12:00–21:00
donderdag: 12:00–21:00
vrijdag: 12:00–21:00
zaterdag: 12:00–21:00
zondag: 12:00–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Concordia, eten feesten en vergaderen Concordia, eten feesten en vergaderen 33 meter Heerlijk geluncht. Club Sandwich blijft favoriet
Bij Bart Bij Bart 201 meter Sfeervol restaurant. Terras erg leuk ingedeeld. Eten was van hoge kwaliteit en het we...
Delicious Delicious 571 meter Heerlijke thee- en koffiesoorten met allerlei lekkers er bij. In de koffiehoek of bui...
De Faam De Faam 1 km Genoten van een heerlijk zelf samengesteld Valentijnsdiner. Met een felicitatie bordj...
Cafe de Noot Cafe de Noot 1 km Lekker eten gezellige sfeer. Tapas is een aanraderEten: 4/5
Recensies
Prima service en eten, maar ruim twintig euro voor een kleine burger zonder garnering en vijf euro voor een half ingeschonken glas rode wijn... Mijn advies: doorrijden.
Ik ben hier al vaak geweest en het is voor mij om de hoek. Het eten is heerlijk. De saté van de haas is erg lekker, de carpaccio is ook heerlijk en de hamburger is ook lekker. Ik heb er ook eens geluncht en de broodjes zijn ook lekker. Verder hangt er een goede sfeer en het personeel is ook heel vriendelijk.
Op 2 april jl. getrouwd. Ceremonie, receptie en diner bij Concordia gehouden. Wát een geweldige warme service en belangstelling om alles voor ons tot een TOP dag te maken. Een hele persoonlijke benadering. Alles was tot in de details goed geregeld. En het eten was voortreffelijk!nnOok op 2 maart nog samen wezen eten om alvast 'voor' te proeven. Eveneens een geweldige warme ervaring en fantastische kwaliteit eten. Over een maandje gaan we weer met vrienden daar eten. Dat wordt onze stek!
De menukaart was een votje en zat vol met etensresten van vorige bezoekers.nDat nodigt niet uit om iets lekkers uit te zoeken.nZeer matig gevulde wijnglazen beneden standaard maar wel goed geprijsd.
Er was van te voren een koolhydraatbeperkt dieet doorgegeven bij een high tea, ik kreeg een bal groene droge sla en een halve appelin kleine dobbelsteentjes en er moest €5 extra voor betaald worden. Waarom geen blokje kaas of rolletje ham of kipfilet enz nootjes, of een suikervrije mousse...nDus nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid