facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Concertgemaal

Concertgemaal

Info

Het Concertgemaal aan de Landsmeerderdijk in Amsterdam-Noord biedt werkplekken voor ondernemers en een podium voor avontuurlijke klassieke muziek.

Geschiedenis

Het Concertgemaal is hét nieuwe podium voor avontuurlijke klassieke muziek in Amsterdam Noord. Gelegen in het groen en aan het water heeft dit monumentale gebouw zich vanaf 2013 ontpopt als zeer aantrekkelijk podium voor musici en bezoekers, maar ook als bruisende (flex-)werkplek voor ZZP-ers.
Kortom, een prachtige locatie waar creatieve krachten gebundeld worden. Een plek die je even doet vergeten in een drukke metropool te zijn, waar alle ruimte is voor natuur en stilte van waaruit muziek en ideeën kunnen ontstaan.

10 zaterdagen per jaar vinden er concerten plaats op hoog niveau tussen de oude gemaalpompen met een culinair intermezzo tussen het middag-en avondconcert.
De werkkplekken komen in twee vormen: vast en flexibel. Er is heerlijke koffie, razendsnel internet en leuke collega's. Ook is het mogelijk om 's avonds of in de weekenden dat er niet gewerkt wordt in het Concertgemaal te repeteren. De huurders vormen samen met het concertteam een geoliede machine, die deze plek weer laat bruisen. Het Concertgemaal is daarmee een ideale werkplek, vernieuwend podium én ontmoetingsplek ineen.

Wil je meer informatie over het podium, de werkplekken, de repetitieruimte of heb je een leuk idee? Stuur dan een email naar:

[email protected]

Het Kadoelen Gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel renoveert het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord en zal het voor een periode van 25 jaar beheren.

Adres: Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Landsmeerderdijk 213
Postcode: 1035 PV



op zoek naar gerelateerd: Werkplek Amsterdam Noord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Papiliofeles Papiliofeles 1 km Ik heb mijn Fotostudio Papiliofoto gecombineerd met mijn 2de passie; Maine coon's gro...
HuisjeHuisje HuisjeHuisje 4 km HuisjeHuisje maakt woningruil makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Download, matc...
De Goede Verwachting De Goede Verwachting 4 km De Goede Verwachting was een windmolen in Amsterdam, aan de huidige Czaar Peterstraat...
Pathé De Munt Pathé De Munt 5 km Goede locatie, hartje Amsterdam. Eten en drinken afrekenen is zelfservice. In de zaal...
Vandebron Vandebron 5 km Slechtste service ever! Wil er graag weg maar ik moet eerst mijn geld terug krijgen w...
De Bezige Bij De Bezige Bij 6 km De fijnste boeken vind ik daar en is vroeger begonnen met Olivier B. Bommel.
World Press Photo World Press Photo 6 km Vertaald door Google Geef dit jaar geen geld uit. Absoluut vreselijke expositie. Alle...
Amsterdam Winds Amsterdam Winds 7 km Vertaald door Google Te gek om dit instrument hier in Brazilië te proberen. Hoop dat ...
PupaFamilia PupaFamilia 8 km Familiy Memories @ Amsterdam
Kunstgrasveld IJburg kavel 42 Kunstgrasveld IJburg kavel 42 9 km Deze pagina is ter ondersteuning van het initiatief van de jeugd van blok 41 en omlig...
Schaykh Abdelilah El Amrani    الشيخ عبد الإله العمراني Schaykh Abdelilah El Amrani الشيخ عبد الإ... 10 km الشيخ عبد الإله العمراني. معهد دار الهدى '.
Amsterdam Crusaders - American Football Club Amsterdam Crusaders - American Football Club 11 km We lopen er om heen ze training hard het veld ziet er gelikt uit
Recensies
Ik huur hier een vaste werkplek en het bevalt heel goed. Fijne informele sfeer. Samen buiten lunchen in de tuin, lekkere koffie. Konijntjes in de tuin. Wat wil je nog meer?
Erg inspirerend. Prachtige locatie.
Mooie locatie, had een buiten bijeenkomst met mooi uitzicht
Leuke plek voor informele bijeenkomsten, theater try-outs of concertjes. Hoe ze op deze plek aan zo'n geweldige Steinway komen is me een raadsel. Kortom, het biedt meer dan je verwacht.
Ik dacht er een complete machinehal aan te treffen . Net als stoomgemaal Cruqius in de Haarlemmemeerpolder.
Prachtige plek om te werken, midden in het groen!
Mooie locatie. Leuk concept.
Mooi oud industrieel gebouw op een mooie plek, aan een dijk en meertje. 1x per maand intieme klassieke concerten eventueel met eten en verder betaalbare plek voor flexwerkers of zzp-ers die daar willen werken met gezelschap van anderen. Leuke sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid