facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ConceptGroen

ConceptGroen

Info

ConceptGroen Plan+Presentatie verzorgt ontwerpplannen op het gebied van tuinen en (openbaar) groen voor hoveniers en consumenten.

Geschiedenis

ConceptGroen Plan+Presentatie verzorgt ontwerpplannen, beplantingsplannen en groene presentaties op het gebied van tuinen voor oa. hoveniersbedrijven.

Consumenten kunnen een bevlogen afspraak plannen met tuinadviseur Gilbert de Jong via De Schetsservice in De Tuinen van Appeltern: www.schetsservice.nl.

Adres: Eerbeekseweg 60B, 7371 CJ Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 20542310
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Eerbeekseweg 60B
Postcode: 7371 CJ



op zoek naar gerelateerd: Tuinschets laten maken, Appeltern Schetsservice, Appeltern tuinontwerp, Appeltern tuinadvies, Appeltern Tuinen, Hartlijnen tuin
Recensies
Gilbert is een hele vriendelijke man die deskundig en planmatig te werk gaat met veel persoonljke aandacht. Het resultaat is een mooi en creatief ontwerp. Hij houdt zich aan alle afspraken en doet steeds meer dan je verwacht. Kortom een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooi tuinontwerp.
Aardige bediening. Goede kwaliteit eten, met liefde bereid. Het is de moeite waard om een stukje om te rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid