facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comsoft direct bv

Info

Comsoft direct bv

Geschiedenis

Comsoft direct is de adviseur op het gebied van software licensing en software asset management diensten. Vanuit onze lokale kantoren bieden wij u advies en ondersteuning op dit gebied. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om uw licenties op orde te krijgen en te houden zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Als een van de grootste Large Account Resellers van Microsoft zijn wij gespecialiseerd in alle Microsoft Software Volumelicentiecontracten, van Open Value tot Enterprise Agreements. Naast het adviseren over en het verkopen van Microsoft softwarelicenties, adviseert Comsoft direct over en levert allerhande andere software zoals Adobe, Autocad, Business Objects, CA, Citrix, Corel, Kasperky, McAfee, Novell, IBM, Symantec, Oracle, Trendmicro, VMware en vele anderen.

Adres: Flamingoweg 36, 1118 EE Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 020-2065390
Stad: Schiphol
Route: Flamingoweg 36
Postcode: 1118 EE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SIS automatisering SIS automatisering 2 km IT bedrijf met een menselijke benadering. Gepersonaliseerde oplossingen. Vooral geric...
Recensies
Geweldig bedrijf! Spullen netjes op tijd geleverd zoals afgesproken. Accountmanagers zijn super toegankelijk en hebben een adviserende insteek. Volgende ronde gaan we zeker weer hier bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid