facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computershop Borger

Info

Computershop Borger verkoopt, repareert en onderhoudt alle merken computers, notebooks en randapparatuur! Tevens zijn we breed inzetbaar op het gebied van kantoorautomatisering, installatie en beheer van uw automatisering.

Adres: Achter de Brink 32, 9531AZ Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-820206
Stad: Borger
Route: Achter de Brink 32
Postcode: 9531AZ



op zoek naar gerelateerd: Computershop Stadskanaal Stadskanaal, Lubcom, Laptop computers
Recensies
Zoals gewoonlijk weer prima geholpen. Wij komen hier inmiddels al ruim 12 jaar en men weet tot nu toe alle problemen te verhelpen voor een prima prijs.
Ben een groot voorstander van plaatselijkeondernemers. Draag hun warm hart toe. Hier heb ik mijn computer heen gebracht voor schoonmaak beurt en opnieuw installeren. Er is een nieuwe kaart ingezet geïnstalleerd een nieuwe ventilator geplaatst. Na installatie werkten een aantal zaken nog niet. Ben uiteindelijk terecht gekomen bij een ander bedrijf ook in de gemeente. Hier zijn zij geschrokken wat is er gebeurd? schoon gemaakt ? Wij kunnen hier nog een trui van breien zoveel stof zat er nog in. De kaart is veel te duur € 120,00 voor 120 gb sdd kaart. Nu een kaart van 360 gb voor € 50,00. Terug naar deze zaak kan ik slechts € 60,00 terug krijgen, de rest is voor installatie en werkloon. Terwijl dit ook apart vermeld wordt op de factuur. Zeer slechte service. Geen aandacht voor de klant eigen gewin is groot. Kwam hier al jaar en dag als vaste klant, jammer dat het zo gegaan is.
Wat een waardeloos bedrijf. Mijn man heeft een ipad die niet zo best op lade. Reparatie zou geen probleem zijn. Onderdeel moest besteld worden. Zou 3 weken duren. Na 5 weken even gebeld. De prijs zou wat hoger worden had de btw vergeten erbij te rekenen. Had hem dus nog niet besteld. Na 1 maand weer gebeld. De 1 na de andere smoes kwam. Onderdeel was binnen, hij zou ons gebeld hebben. Niets te zien op de nummer melder. Ipad gebracht. Volgens het eerste bezoek konden we er op wachten. Dus niet. Volgende dag klaar. Dus ook niet. Na een week weer gebeld. Had het juiste gereedschap niet. Had hij besteld. En het kwam maar niet binnen. We hebben de ipad maar inmiddels opgehaald. Hij zou ons bellen als het gereedschap binnen was. Wij zijn 4 maanden verder. En ik wilde nog wel een nieuwe laptop en een ipad kopen. Dus dit gaat gewoon niet door. Wat een onbetrouwbare man zeg.
Fantastisch geholpen bij de aanschaf van een nieuw systeem. Geen dozen schuiven en verkopen waar het meest op verdiend word maar een eerlijke uitleg over onderdelen waarmee de computer gebouwd gaat worden. Zodat men uiteindelijk zelf kan kiezen wat men erin wil hebben. Echt een pc op maat voor mij dus. Aanrader !!!!!
Ik heb niet veel verstand van computers, maar wil dat dit soort apparaten gewoon werkt. Ik ben voor advies naar deze winkel gegaan en werd echt fantastisch geholpen! Ik heb uit eindelijk een nieuwe laptop, printer en ipad gekocht. Voor alles wat ik thuis online wil doen, heb ik nu precies de juiste apparaten. Ben er heel erg blij mee! Nogmaals bedankt voor jullie advies en hulp, Janneke.
Twee weken geleden een behuizing gekocht voor een externe SSD schijf bij Computershop Borger. Prima geholpen! Bij thuiskomst bleek mijn externe SSD kapot te zijn. Hierdoor had ik de behuizing over. Zonder moeite kon ik de behuizing terugbrengen en kreeg mijn geld terug.Dat is nog eens service!!! Bedankt voor de moeite!
Ik wilde een headset kopen, kreeg goed advies. En was uiteindelijk minder kwijt dan ik wilde uitgeven. Fijne zaak!
Perfect geholpen! Komen zeker terug.
Ik zit nog steeds te wachten op een mailtje. Kwam niet echt geïnteresseerd over.
Zeer goede service! En vakkundig advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid