facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ComputerService-eerbeek.nl

ComputerService-eerbeek.nl

Info

CSE heeft veel ervaring met computers en verleent al sinds enkele jaren met succes goedkope service aan klanten zowel thuis als op locatie in regio Eerbeek

Geschiedenis

ComputerService-eerbeek.nl is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het leveren, repareren en onderhouden van computersystemen.
CSE is ontstaan vanuit een grote interesse in ICT en computer techniek. CSE heeft veel ervaring met computers en laptops en verleent al sinds enkele jaren met succes service aan een aantal klanten in de omgeving van Eerbeek en Brummen.
Omdat de vraag naar goede en vooral betaalbare service steeds groter wordt, heeft CSE zijn werkterrein vergroot en is nu werkzaam in de volgende gebieden: Eerbeek, Brummen, Klarenbeek, Loenen, Beekbergen, Hall en Empe.
Dit om zo veel mogelijk klanten te kunnen laten profiteren van de kwaliteiten van CSE.
CSE werkt vanuit huis, maar als dit lastig voor u is, dan komen wij graag bij u op locatie of nemen uw computer op afstand over.
Dit kan zowel ’s avonds als in het weekend.



"ComputerService-eerbeek is gespecialiseerd in het leveren, repareren en onderhouden van verschillende soorten computer systemen.Als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige specialist die tegen de laagste tarieven in de regio werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Kolenbranderserf 60, 6061JG Eerbeek
Telefoonnummer: 0630628486
Stad: Eerbeek
Route: Kolenbranderserf 60
Postcode: 6061JG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Computer Dieren
Recensies
Goede ervaring met Maarten heeft mijn laptop perfect in orde gemaakt en een goede uiteg. Dit alles voor een redelijke prijs. Bedankt Maarten zal je zeker aanbevelen.
Binnen 10 min heel goed geholpen. Echt top!
Harde schijf van pc vastgelopen. Maarten heeft getracht om gegevens te redden. Helaas niet meer gelukt. Nieuwe schijf gemonteerd en Windows geïnstalleerd. Supersnel én naar tevredenheid opgelost voor een scherpe prijs! Dank hiervoor. Tip; REGELMATIG een back-up maken voorkomt dat je gegevens verloren raken...
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Ik was hier op vakantie en mijn laptop ging met geen mogelijkheid meer aan, maar ik had hem hard nodig vanwege een belangrijke deadline. Dezelfde avond mocht ik langskomen. De laptop leek eerst niet meer te maken, maar uiteindelijk heeft hij hem toch aan de praat gekregen. Ik ben enorm blij en opgelucht! Ook voor een mooi prijsje. Zeker aan te raden!
Opeens was het pijltje nergens meer te zien. Kon meteen 's avonds komen. Na testen bleek het in de batterij te zitten van de muis. Die werkte dus weer en ik kan de laptop weer gebruiken. De muispad op de laptop zelf werkt niet. Maar ik heb er voor gekozen dit nu niet te laten repareren omdat ik op dit moment niet zonder laptop kan. Mijn hartelijke dank voor de snelle en vriendelijke service. Ellen van't Hoff
Mijn laptop gaf een storingsmelding harde schijf. Was niet meer mee te werken. Ik dacht dat de laptop aan vervanging toe was. Maarten van CSE adviseerde om de harde schijf te vervangen voor een SD schijf. Dat is ook gedaan. De laptop werkt weer als nieuw. Kosten van de vervanging zeer redelijk. Maarten bedankt voor het advies en de geboden service. Met vriendelijke groet, Hans van het Hekke.
Computer was 10 jaar oud. Nooit nagekeken. In overleg naar cs eerbeek gebracht omdat de computer erg langzaam was. Oude bestanden verwijderd en alles geüpdatet. Nu weer erg snel. Aanrader om deze naar cs eerbeek te brengen. Ook zeer redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid