facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computerglobe

Info

Alles op het gebied van Computers en elektronica, Reparatie, Service & installatie van Laptops, Computers van alle merken, ook Samsung & Iphone reparaties.

Geschiedenis

Computer problemen? Of nieuwe computerapparatuur nodig? Kom dan naar ComputerGlobe.
Wij zijn een jong en groeiend bedrijf en staan voor eerlijk en deskundig advies. Ons personeel heeft meer dan 15 jaar ervaring op computer en electronica gebied.
Heeft u vragen of heeft u advies nodig twijfel dan niet om ons te bellen.
U bent ook van harte welkom om langs te komen.



"Computer verkoop, Laptop verkoop, Computer reparatie, Laptop reparatie en Apple specialist.Moederbord reparaties van apple en windows laptops."
Adres: Rijnstraat 44h , Amsterdam 1078 RC, NL
Telefoonnummer: 020 470 1923
ln.ebolgretupmoc@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Rijnstraat 44h
Postcode: 1078 RC


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: computerwinkel amsterdam, mycom amsterdam, mycom, computerwinkel ceintuurbaan amsterdam, computerwinkel amsterdam west, computer winkel amsterdam, computerwinkel amsterdam centrum, pc winkel amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiiroo Kiiroo 929 meter Vertaald door Google Geweldig bedrijf! Origineel Awesome company!
Inkt4u Inkt4u 1 km Top! Vriendelijk. Goede tip gekregen om je drum te resetten. Fijn.
Mycom Mycom 1 km Veel contact gehad met customer service maar fouten worden nooit opgelost. Ook als je...
Kijkshop Kijkshop 1 km
De Voordeelwinkel De Voordeelwinkel 1 km Een slechte vieze winkel , verkoopt spullen die kapot zijn hele smerige handelaar waa...
Hecke Elektronica Hecke Elektronica 1 km partij aan spullen gekocht zeker niet goedkoop. later als wij wat terug brengen krijg...
Laptops&Zo Laptops&Zo 1 km
Trompo Trompo 2 km Trompo is a new music trio dedicated to approaching music in new and innovative ways.
Dixons Dixons 2 km
KPN Winkel KPN Winkel 2 km
ZeroBikes Amsterdam ZeroBikes Amsterdam 2 km Elektrische scooters met top service. Hier moet je wezen voor elektrisch rijden.
BCC BCC 2 km
CeX CeX 2 km
Level Electronica Level Electronica 2 km Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze fijne winkel. In de 28 jaar dat ik hier ...
Noyz Boyz Advanced Audio Noyz Boyz Advanced Audio 2 km Al jaren mijn 2de thuishaven. Zonder de ondersteuning vd Boyz had ik mijn carrière ni...
Aurora Aurora 2 km Echt de meest verschrikkelijke winkel ervaring ooit. Mijn vriend had hier een ledstri...
Recensies
De 'touch button' + scherm van de iPhone SE2020 moesten vervangen worden. Bij Apple en Ben kwam ik niet verder dan hoge kosten, slechte klantenservice via mail én telefoon en moeilijk doen over de garantie en service. Toevallig liep ik daarna door de Rivierenbuurt langs de winkel van Computerglobe en dacht: 'Ik probeer het gewoon.' De medewerkers hebben het probleem de touch knop werkte helemaal niet meer niet alleen goed opgelost, ze denken met je mee, hanteren schappelijke prijzen en zijn ook nog eens supervriendelijk en behulpzaam. Overigens viel het me op dat ik - beide keren in de winkel - niet de enige was die goed werd geholpen. Andere klanten waren ook tevreden en lieten merken blij te zijn. Aanrader dus!
Super service! Water over laptop heen laten vallen, donderdag gebracht om te repareren, en maandag was ie klaar. Aanrader!
Een wereldzaak en een absolute aanrader voor je reparatie. Er wordt meegedacht om de rekening zo laag mogelijk te houden en bij brengen krijg je alvast een "zo ongeveer" prijsopgave, met het goedkoopste en het duurste scenario, dus je weet waar je aan toe bent. Dit alles zeer vriendelijk, zeer deskundig, en in mijn geval met het nodige geduld. Ik raad Computerglobe bij iedereen aan.
Ik had een klein probleem met mijn apparatuur. Ze gingen snel aan de slag en het werd direct gemaakt. Mega vriendelijk personeel en fijn hoe ze mee denken. Ik raad deze plek enorm aan!
Ik had telefoon problemen en dacht dat ik een nieuwe moest halen, maar gelukkig werd hij weer gefixed door een werknemer. Ben ontzettend tevreden met de service
Wat een klantvriendelijk en oplossingsgerichte zaak, dus mocht je een probleem hebben met je elektronische apparaten, zou ik je ComputerGlobe aanraden!
Geweldig! Zulke winkels moeten we koesteren want ze zijn zeldzaam. Aardig, bekwaam, service-gericht, snel en erg redelijke prijzen. Echte aanrader.
PC is na een crash prima hersteld. Ik dacht dat het hopeloos was, maar PC werkt weer perfect en de herstelkosten vielen heel erg mee. Super!
Uitstekende service! Men is zeer bereidwillig en bovendien kundig. Ik liet mijn PC upgraden naar Windows 11 en daar was ik zeer tevreden mee.
De batterij van mijn iPhone vervangen. Zeer kundig en snel. Ik kon het al binnen een uur ophalen. Klasse!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid