facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computer Service Centrum

"Sinds 2000 het adres voor service op nieuwe en occasion pc's, tablets en laptops, zowel softwarematig als hardwarematig"
Adres: Bruijnings Ingenhoeslaan 76 , Voorburg 2273 KS, NL
Telefoonnummer: 070 369 2536
Stad: Voorburg
Route: Bruijnings Ingenhoeslaan 76
Postcode: 2273 KS



op zoek naar gerelateerd: CSC Computer Service Centrum bruijnings ingenhoeslaan Voorburg, CCV Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twist Computers Twist Computers 87 meter Een bedrijf dat als verkoopargument het afkraken van concurrentie hanteert. Erg zwak,...
Recensies
Kom hier al heel veel jaren. Top service en heel erg meedenken met wat er kan aan upgrades van ram/harde schijven. Iets wat ik af en toe laat doen. Dat soort upgrades zorgen er tevens voor dat je langer met je dure apparatuur kunt doen. Tevens doen ze zelf het onderhoud waardoor ze maatwerk kunnen leveren voor de specifieke klant.
Afgelopen 10 jaar drie BSOD/HDD crashes gehad met twee verschillende Dell PC's. CSC heeft ze steeds weer werkend gekregen, zonder noemenswaardig verlies van bestanden en email geschiedenis. Kan ze aanraden voor dit soort problemen.
Pluspunten: - Eerlijke prijzen - Vriendelijk - Snel en goed werk Minpunten: - Geen Ik heb twee dagen gelden mijn pc naar deze mensen gebracht omdat mijn Cooler Master Hyper 212 LED niet goed koelde. Ik vermoedde dat de zaak een paar meter verder die de koeler geplaatst heeft een fout had gemaakt, maar omdat ze 50€ vroegen voor het plaatsen van een Dark Rock Pro 4 en deze winkel maar €40 heb ik het door deze mensen laten doen. Mijn cpu is gered en de koeler is goed geinstalleerd. Helemaal top dus. Ik raad deze mensen dus zeker aan.
slordige zaak met een receptionist die duidelijk uit de autobranche komt. Nogal intimiderend. De klacht was om het adresboek in outlook te zoeken, dat was alles. Wij waren het kwijt. volgende dag app. opgehaald en wat was er allemaal aan gedaan waar niet om was gevraagd!!: Apk, avast update, spywareblaster Ccleaner, Adw cleaner, super antispyware. troep removal, driverdoc chiamium etc en nog wat onleesbaars. Men kon het adresboek niet achterhalen! Na de laptop opgehaald te hebben is deze pas na lange tijd te starten; niet mee te werken. Met deze klacht terug naar winkel en tevens opheldering over de rekening van €75,=. Een heel relaas over als je met je auto naar de garage gaat en een reparatie wil laten doen en wat daar allemaal niet voor nodig is. Raar verhaal. mocht de laptop achter laten, men zou naar de slome start kijken want bij hen was het prima met de snelheid. Niet dus. kreeg wel € 25,= terug maar heb nu een slechter apparaat als toen ik het daar bracht. Wel stelde men voor om een gebruikte laptop bij hen te kopen. Dat gaan we maar niet doen! Er zijn vast wel goeie computer service centra.
Eerder al de laptop gebracht omdat de oplaad poort defect was. Een paar maanden later ging de laptop niet meer aan. CSC constateerde dat de laptop niet meer te repareren was en de enige optie was om de gegevens van de harde schijf over te zetten. Dus dat lieten we toen doen. We hadden van tevoren aangegeven wel de oude laptop weer terug te willen. Het kostte in totaal zo'n 80 euro. Thuis kwamen we er achter dat uit de oude laptop het werkgeheugen mistte. Na bellen met CSC ze wisten meteen waar het over ging toch nog de RAM sticks terug gekregen. Schept weinig vertrouwen dit.
Mijn medion computer was tijdens mijn vakantie vastgelopen, waarschijnlijk een stroomstoring in de wijk. Er bleek niets meer aan gedaan te kunnen worden. De heren van CSC hebben alle bestanden overgezet op een andere computer met de nieuwste versie van Windows. Kortom alles perfect overgezet en alles werkt als vanouds, alleen in een moderner jasje.
Twee erg positieve ervaringen bij CSC. Bij het kopen van een PC was de grafische kaart die ik wilde niet te krijgen. Zonder problemen kreeg ik een tijdelijke mee. Die later gewoon is omgeruild. Later nog een keer een probleem met een andere PC waar het er op leek dat het aan de voeding lag. Ik bij CSC een voeding gekocht, bleek het probleem toch anders. Kon ik de voeding direct weer retourneren. Echt service, en ik zou er zo weer wat kopen.
Jammer van deze computerwinkel in Voorburg. Bij binnenkomst en bij het horen van het woordje "kabel" wordt al gelijk gezegd dat we het niet op voorraad hebben. Wel dat het zogenaamd Woensdag in voorraad zal zijn. Werkwijze is dus: pas componenten bestellen als de klant er om vraagtkom je ver mee. Ook bij het openen van de toegangsdeur ruik je gelijk al een stinkende sigaretten geur en daarbij komt er een medewerker aanlopen die er onverzorgd uitziet. Had er veel meer van verwacht na het lezen van enkele reviews.
Csc verdient maar 2 ster met de reden: de computer gaat in iedergeval aan. Voor de rest: Waardeloos. Ik heb laatst een dure/goede computer laten samenstellen maar na een week werd dat ding abnormaal traag. Daarna had ik hem weer naar csc gestuurd om hem te laten checken maar er is helemaal niks verbeterd. Later ging ik zelf op avontuur en kwam ik erachter dat mijn windows maar 500 mb geheugen kreeg. terwijl de apu 7 gb kreeg. Van de intotaal 8gb. Ik heb daarna een vriend van mijn zoon er naar laten kijken en zag dat de componenten allemaal waren 'verwaarloosd'. Ze zaten ook heel onpraktisch in de behuizing en een van de koelingen was zelfs omgekeerd -_-. Voortaan zet ik mijn pc zelf wel in elkaar....
Als DHL serviceppoint lukt het ze niet om een pakje aan te nemen. Ik had op internet een verzendlabel aangemaakt. Nadat ze het pakje hadden aangenomen en ingevoerd, hebben ze het vervolgens geannuleerd, om het niet meer in het systeem te kunnen vinden, en het pakje weer aan mij terug te geven. Zelf de boel opblazen en de troep aan de klant meegeven, ik zal mijn computer er helemaal niet naartoe durven brengen als ze zo te werk blijken te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid