facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computer Reparateur

Info

De Computer Reparateu, reparatie op afstand en lokatie. Advies en realisatie web pagina s, HTML 5 CSS3 op Modx Revolution CMS Framework.



"FreshPC voor goede PC adviesen en reparatie. Netwerk onderhoud en installatie voor prive en MKB. Cloud diensten en onderhoud van alle IT systemen."
Adres: de Veurdele 69, 7948 DM Nijeveen
Telefoonnummer: 0641249222
Stad: Nijeveen
Route: de Veurdele 69
Postcode: 7948 DM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouder RozeMama Gastouder RozeMama 99 meter Lieve flexibele gastouder bied kleinschalige opvang aan in eigen huis. Ons huis staat...
Home Montage Home Montage 949 meter Plaatsen van keukens en leveren van aanrechtbladen en accessoires
Recensies
Ik zou dit bedrijf niet aanraden. Een half jaar geleden heb ik een geheugenkaart bij Frank gebracht omdat er een probleem mee was. Vervolgens was er nauwelijks contact te krijgen met desbetreffende meneer en als er een contactmoment was, was het onduidelijk en onprofessioneel. Mijn geheugenkaart is zoekgeraakt, hier heeft meneer niet tijdig over gecommuniceerd. Met de geheugenkaart ook alle bestanden en foto's kwijt. Ik zou een nieuwe krijgen, maar die heb ik nooit mogen ontvangen. Hierna nooit meer contact gehad met Frank.
Super voor elkaar . Meneer heeft me op zondag geholpen echt geweldig .
Echt slecht, zowel in service en kwaliteit! Absoluut geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid