facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computer-Bestel.nl

Computer-Bestel.nl

Info

In samenwerking met computer-bestel.nl leveren wij geoptimaliseerde systemen om jou een geweldige VR ervaring te geven



"Game PC Kopen? Bij Computer-bestel slaag je gegarandeerd als je een gaming pc wil bouwen. Kies een kant en klare uit, of ga zelf je game pc samenstellen op onze website. Wij regelen alles voor je, zo kan jij lekker gamen. Altijd gratis verzending, 5 sterren op tweakers en de laagste prijs in de Benelux! We stellen onze desktops samen met de beste onderdelen en geven je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt hier ook veel accessoires vinden die je ervaring tijdens het gamen kunnen verbeteren, zoals speakers met geweldig geluid, speciale controllers en meer. Via ons kun je ook een zakelijke desktop of workstation bestellen voor op kantoor. Ook bieden we accessoires voor een ergonomische houding, ideaal voor als je veel achter de pc zit!"
Adres: Zoom 22G, 9231DX Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512751264
ln.letseb-retupmoc@ofni
Stad: Surhuisterveen
Route: Zoom 22G
Postcode: 9231DX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kabelkopen.nl. Kabelkopen.nl. 3 km ThuisBezorgWinkel.nl Aqua-Dokter en KabelKopen.nl zijn onderdeel van Elecserv Nederla...
Recensies
Voor 2e keer een pc gekocht hier, zelf samengesteld. Op zich werkt alles prima, en men reageert snel op chat. Echter voor de 2e keer nu was de 2e HD niet werkend, ik moest zelf nog formatteren. Verder was de levering erg langzaam. Hier besteld omdat levertijd 2-3 dagen was, heeft uiteindelijk 3 weken geduurd. Dit kwam door een onderdeel wat niet geleverd werd, maar ik werd hier niet over geinformeerd, er werden geen alternatieven aangeboden, pas nadat ik de order gecancelled had was het onderdeel opeens diezelfde dag binnengekomen. Toch maar weer de order doorgezet, maar het proces verdiende geen schoonheidsprijs.
In het kort, heel tevreden! Ze zijn een aanrader als je een nieuwe PC zoekt! Mooie website, en de medewerkers weten er ook veel van af dus samenstellen was heel fijn. Ze bellen bij grote drukte vaak ook terug wat heel prettig is. Pc is ook erg mooi, dik tevreden tot dusver. Meestal is mijn ervaring met het bestellen een een nieuwe PC erg slecht. Dit is de eerste keer dat ik er hier 1 bestel, in dit geval was het 100% positief. Toen ik de PC ontving werkte de videokaart alleen niet, het bleek dat ik zelf een knurft was, en dat ik de displayport kabel op het moederboard had aangesloten ipv de videokaart. De medewerker die ik sprak had dit gelukkig direct door. Nu werkt alles gewoon prima.
Ik heb een zakelijke PC laten samenstellen. Daarbij kreeg ik een goede begeleiding. De levertijd was een paar dagen langer dan aangegeven. Op zich geen probleem. Wat wel een probleem was dat er geen Nederlandse handleiding bij zat hoe de computer werkt en kon worden opgestart. Als je een neiuwe computer aanzet verschijnt er een scherm met allerlei tekens en info die mij onbekend is. De datum en tijd klopte niet maar dat kon ik daar niet wijzigen.. Dat gaf veel stress! Dit vond ik erg lastig. Uiteindeliljk op de gok op exit gedrukt.. En toen kon ik verder met installeren van mijn programma's. Het zou fijn zijn als daar wat meer aandacht en service aan kon worden gegeven. De computer wordt nu in gebruik genomen dus ik heb nog geen review of de computer bevalt. mvg Louise van den Bosch
Ze bieden een hele goede service aan als je een computer laat bouwen. Ik heb de losse onderdelen ook online opgezocht maar qua prijs verschilt het niet heel veel. Dus je wordt niet per se opgelicht voor je geld. Ook is een klantenservice heel betrouwbaar en hebben ze veel verstand en kunnen ze je goed helpen. Ben erg tevreden over deze service en zou zeker in de toekomst hier weer bestellen!
Mijn 2e PC van Computer Bestel de eerste werkt nog prima, doet nu z'n dienst als een 'Home PC'. De nieuwe PC wordt voornamelijk gebruikt voor video editing. Erg blij mee! Computer Bestel team staat werkelijk *altijd* voor je klaar, mocht je aanvullende vragen/wensen hebben...Bellen/mailen/Facebook, ook na kantooruren... TOP! Thanks Johan & crew!
Website is helder, en de keuzehulp is een goede tool. Mooie middenklasser laten samenstellen, ben zeer tevreden over de pc. Erg fraaie BeQuiet! behuizing, met instelbare verlichting. Kabels mooi weggewerkt. De prijs ligt een beetje tot zelfs aanzienlijk lager dan bij de meeste concurrenten. PC was ook goed verpakt.
Voor de 1e keer besteld hier voor mijn zoon.na een paar dagen binnen.even open gemaakt om de videokaart te plaatsen en ik moet zeggen dat de pc keurig in elkaar gezet was,kabels netjes weggewerkt.ga hier met de tijd voor mijzelf ook een pc bestellen.zeer tevreden
Goede service,prijs en netjes thuisbezorgd. ook met vragen vooraf en na de levering goed geholpen. Soms langere wachtijd. PC draait geweldig en beleef er veel plezier aan
Afgelopen Juni een computer bij Computer-bestel mogen kopen, en na drie werk dagen hem al bij hun op kunnen halen. Ik werd netjes gebeld op het moment dat hij klaar stond. Helaas kon ik in mijn kast de RGB van het voor paneel niet instellen zoals ik dat wou. Ik heb dit zelf eerst gelaten zoals het was maar na een halfjaar heb ik toch nog contact met ze hierover opgezocht. Ze zochten eerst naar een oplossing op afstand. Uiteindelijk toch maar een afspraak gemaakt, en het probleem was binnen 15 minuten verholpen. Netjes een kop koffie gekregen, en bovendien geen kosten. Helemaal Super!
Topbedrijf dit. Videokaart onder garantie vervangen en ook nog eens de pc schoongemaakt van binnen. Mocht er een nieuwe pc nodig zijn dan staat Computer-bestel bovenaan de lijst. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid