facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Complicity

Complicity

Info

Complicity is een IT-bedrijf met een regionaal karakter. Een bedrijf ook met 2 gezichten maar wel vanuit die ene gedachte: SERVICE.

Geschiedenis

Complicity levert alles op het gebied van computers, randapparatuur, netwerken én alle service daar omheen, zakelijk en particulier.

Het zakelijke gezicht:
Het ene gezicht is de zakelijke kant. Ondersteuning van kantoorautomatisering voor bedrijven waarbij de eenvoud voorop staat. Inzet van bestaande middelen, praktische en begrijpelijke oplossingen, brede kennis, een kleine organisatie, down to earth en met gevoel voor ondernemen zijn vlaggen die de lading dekken. Kies zakelijk op het menu voor een uitgebreider profiel.

Het particuliere gezicht:
Het andere gezicht is de particulier kant. Vanuit onze praktische servicebenadering bij onze zakelijke klanten helpen wij ook particulieren op alle fronten aan passende oplossingen. Kies particulier op het menu voor een uitgebreider profiel. Ook upgraden, onderhoud en inruilen behoren tot de mogelijkheden.

Adres: Hogeweyselaan 209C, 1382 JL Weesp
Telefoonnummer: +31(0) 294 484 620
Stad: Weesp
Route: Hogeweyselaan 209C
Postcode: 1382 JL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: complicity meaning, complicity weesp, complicity betekenis, complicity film, complicity vertaling
Recensies
Uitstekende snelle vakkundige bediening. Advies. Plus.. Aangename ontvangst, een wachtkamer om te kunnen relaxen , Parkeerplaatsen. Dichtbij industrie terrein.
Superservice, helaas gaan ze binnenkort stoppen.
Zeer tevreden over COMPLICITY ! Altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers en snelle service. De reparatiekosten worden vooraf besproken zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is, mocht dit anders worden bellen ze ALTIJD van te voren! Met vriendelijke groet, Sacha - Terbeek Melkvee / BeKind-Coaching.
Wat een oplichterij, ik heb echt nog nooit zo'n slechte service mee gemaakt. Zomaar dubbele kosten verrekenen terwijl dat niet is afgesproken. Ik zal als ik u was hier niet naar toe gaan. Maar naar een andere bedrijf te zoeken die wel betrouwbaar is, heel erg jammer dit! :
Fijn bedrijfje, vakkundig en behulpzaam. Jammer dat het gaat stoppen doordat het niet rendabel meer kan werken.
Deze week voor Google Maps Business View het IT-bedrijf en Computerwinkel van Complicity gefotografeerd. Binnenkort heb ik nog wat computer onderdelen nodig en ik weet zeker dat ik dan bij Ton langs ga om te kijken of hij mij daarmee kan helpen. Ik heb een zeer positieve indruk van het bedrijf en de medewerkers. Met vriendelijke groet, Francois Le Roy
Nette mensen weten waarover ze praten juiste advies gekregen nadat oude laptop een defect had , nieuwe laptop aangeschaft alles netjes opgelost een snelle en goede service . Dank jullie wel Toon en Dennis .
Prima service van een keurig bedrijf. Wel wat tegenslag gehad met een recent aangeschafte laptop, maar dit is prima opgepakt en opgelost! Ik kom er zeker terug en kan dit bedrijf aanbevelen.
Deskundig personeel,vriendelijk en accuraat,erg jammer dat ze stoppen.
Wat een verschrikkelijk bedrijf, ik ben gewoon 2 keer zoveel kwijt als van dat afgesproken is, mijn complimenten voor het oplichten van mensen! Ik ga hier dus nooit meer heen!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid