facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Competitie Bikini

Info

Wil je vrijblijvend komen passen en de bikini's zelf ervaren? Maak dan een afspraak!

Adres: Leenderboslaan 9, 3451 HE Vleuten
Telefoonnummer: 0628534123
Stad: Vleuten
Route: Leenderboslaan 9
Postcode: 3451 HE



op zoek naar gerelateerd: Bikini Fitness bikini kopen, Wedstrijd bikini fitness, Bikini Fitness wedstrijd 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KickStart CrossFit KickStart CrossFit 163 meter Ik voelde me als beginner meteen welkom in deze Kickstart Box. Er hangt een vriendsch...
Rob Druppers Running Academy Rob Druppers Running Academy 1 km Een week geleden hardloopschoenen besteld, die heb ik nog steeds niet ontvangen!!! &q...
Recensies
Daphne is echt super in wat ze doet! Top service en hele snelle levering van de poseer bikini die ze toevallig nog op voorraad had. En niet te vergeten kwaliteit van de bikini’s zijn ook geweldig! Super tevreden klant hier.
Daphne is top in haar job en heeft engelengeduld! Ze heeft me echt geholpen met de mooiste pasvorm en kleur die het beste uitkomt bij mn fysiek. Topvrouw!
Ik ben zo ontzettend blij met mijn basis bikini! Hij is mooi afgewerkt. Hij zit prachtig en door de uitneembare push-up pads kan ik zelf kiezen voor wat ik erin wil houden! Echt mega blij en tevreden!
Zo ontzettend blij met me eerste poseer bikini van Compentitie Bikini! Super goede service en kwaliteit van de bikini, ik ga hier zeker vaker bikini’s aanschaffen
Top service! Ik heb een Poseer Bikini besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer deze zou binnen komen. Neemt de moeite om alles uit te leggen en de bikini is super mooi!
Vandaag mijn poseer bikini binnen gekregen. Heel tevreden met de snelle en persoonlijke service. Hier kom ik 100% terug voor mijn wedstrijd bikini!
Daphne is een lieve vrouw die genoeg stage ervaring heeft om je goed te kunnen helpen. Mij heeft ze goed geholpen met een prachtige groene bikini waar ik me de hele wedstrijd trots in heb gevoelt. Niets zo belangrijk als een goede bikini op een wedstrijd. Mij heb je als vaste klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid