facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Compagne Bruidsmode - Hardenberg

Compagne Bruidsmode - Hardenberg

Info

Compagne Bruidsmode/Avondmode
www.compagne.nl

Geschiedenis

Compagne Bruidsmode heeft een uitgebreide collectie trouwjurken en avondjurken. Daarnaast hebben wij een grote keuze in sluiers, lingerie, kousen, schoenen, sieraden en haaraccessoires.

Compagne Bruidsmode werkt het liefst op afspraak zodat onze verkoopsters alle tijd voor je kunnen nemen. Je bent natuurlijk ook welkom om vrijblijvend te komen kijken naar onze collectie. Na de aankoop zullen er nog een aantal passessies moeten plaatsvinden, zodat jouw droomjapon op dé dag perfect is! De gemiddelde levertijd kan zo’n drie tot vier maanden zijn.

Compagne Bruidsmode heeft vier ruime pasafdelingen; zo ben je gegarandeerd van exclusiviteit, discretie en alle aandacht. Je voelt je snel op je gemak in onze warme winkel. Wij hebben jarenlange ervaring, kennis en passie voor het vak en kunnen als geen ander de aankoop van jouw trouwjapon tot een ultieme ervaring maken!



"Compagne Bruidsmode is voor iedereen!Wij hebben trouwjurken voor de speciale vrouw, de gemiddelde vrouw, de extravagante vrouw,de vrouw met een maatje meer en ook voor de vrouw met een maatje minder. Voor de vrouw die voor de derde keer trouwt,de vrouw die voor de eerste keer trouwt en de vrouw die niet wil trouwen, maar toch een trouwjurk aan wil.Kom gezellig kennismaken met ons én onze prachtige winkel vol trouwjurken!"
Adres: voorstraat 45, 7772 AB Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 26 12 27
ln.engapmoc@ofni
Stad: Stad-Hardenberg
Route: voorstraat 45
Postcode: 7772 AB



op zoek naar gerelateerd: compagne hardenberg parkeren, goedkope bruidsjurken overijssel, trouwjurken, sweetheart trouwjurk, bruidsmode overijssel, trouwjurken volslank, bruidsmode drenthe, tres chic
Recensies
Mooie, sfeervolle, chique, ruime bruidsmode zaak. Verrassing als a.s. bruid uit kleedkamer komt, verschillende modellen om uit te kiezen. Gelukkig geslaagd!
Ik had een prachtige jurk gekocht in een prachtige zaak! echter was het dragen van de jurk een nachtmerrie! 7 van de 10 belijningen staken door het stof de hele dag als scherpe punaises in mijn buik waardoor ik de hele dag extreem veel pijn heb gehad. Na dit te hebben aangegeven in de winkel werd er niks mee gedaan maar maakte ze het nog wat erger om te zeggen dat ik te dik was waardoor het mijn eigen schuld was. Dit is natuurlijk erg belachelijk en onprofessioneel voor zo'n winkel! geen aanrader dus!!!
Ik heb hier mijn eerste passessie gehad bij Cecile! Geen jurk gekocht. Maar ben zo blij dat mijn eerste keer passen bij haar was! Ze maakte het echt speciaal!
Slechte service, trouwjurk is gedragen maar de baleinen steken als punaises door de jurk heen. Dit teruggekoppeld aan de zaak maar volgens hen was het eigen schuld want te dik geworden wat overigens niet zo was. Totaal geen aanrader dus vanwege slechte service mocht er dus wat met je jurk zijn! Als er niks met de jurk mis is dan zal het vast een prima zaak zijn
Mijn trouwjurk gekocht bij Compagne, heel prettig geholpen elke keer. Heel erg blij met jullie hulp en eerlijke mening! Heel erg bedankt!
Groete aanrader! Heel mooie jurken en top service! Wij zijn heel erg blij!
Wat een belevenis! Voelde als een warm bad, Cecile wist ons direct op ons gemak te stellen. Erg professioneel waardoor de keuze eigenlijk snel gemaakt was. Een échte aanrader, dit bruidshuis!
Heel erg vriendelijk personeel. Denken goed met je mee en zijn eerlijk. Gisteren goed geholpen door Patricia. Mijn droomjurk vrij snel gevonden door de goede hulp! Bedankt!
Wat een mooie dag gehad bij Compagne! Veel keuze uit allerlei soorten en maten jurken. Er werd goed naar me geluisterd, zenuwen werden direct weggenomen en door professionele en lieve hulp heb ik de jurk van m'n dromen gevonden. Ook de entourage werd goed verzorgd. Ik kan het iedereen aanraden hier de jurk te kopen
Wat een fijne winkel is dit. Ik ben super goed geholpen en heb hele mooie trouwjurk gekocht. Ze nemen alle tijd voor je en de dames die er werken zijn erg aardig en heel kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid