facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Communicationworld

Communicationworld

Info

Communicationworld.nl

Hamradio cb radio portofoon
Alles voor uw hobby van Zendamateur tot 27 Mhz bakje. zendontvangers en portofoons . VERON VRZA

Geschiedenis

Alles voor uw hobby van 27 Mhz bakje tot professionele amateur zendontvangers (Ham radio) en portofoons .

Bij ons vind u een groot assortiment aan communicatieapparatuur en aanverwante artikelen, van 27 MHz bakjes tot zend en ontvangstapparatuur , landmobiel en maritiem, maar ook licentievrije portofoons.

Adres: Horstweg 10 B, 8107 AB Broekland, Overijssel, Netherlands
Stad: Broekland
Route: Horstweg 10 B
Postcode: 8107 AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:30
Dinsdag: 10:00 - 15:30
Woensdag: 10:00 - 15:30
Donderdag: 10:00 - 15:30
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Recensies
3-6-2021 een yaesu ftm 300 besteld… Op 3-6-2021 een yaesu ftm 300 besteld Zou met 3 dagen binnen zijn. Heb gebeld na 13 dagen.Ben nog nooit door een bedrijf zo schoftig behandeld.Hij verbrak de verbinding. MAAR geen probleem Hamshop binnen 1 dag in huis
Jammer dat de items niet geleverd konden worden, een pluim voor het snelle afhandelen en retour betalen van mijn order, kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen. Op naar de volgende order! Groeten Henk Roukama
Bedrijf laat niets meer van zich horen, geeft geen garantie die wel gegeven is. Meneer begint bedrijf onder andere naam en laat zijn oude klanten in de steek. Standaard E-mails waar men niets mee kan, verwijst naar een ander bedrijf wat er niets mee te maken heeft. Jammer maar helaas, doe aub geen zaken met deze meneer ook niet met zijn volgende bedrijf Ham Radio Tools.
Achterkamertjes / dozen schuiver handelaar geen enkele service met eigen regels. zelfs de administratie is een zooitje, weten niet eens wie er bij hun gekocht heeft.
Goed bedrijf snelle levering netjes en vriendelijk . Heb er wat besteld en was een paar dagen later al binnen .ga het morgen ophalen ga zo door Hans gr joop
Een aanrader dit bedrijf, ik ben telefonisch keurig geholpen met goed advies. Ook gelijk dezelfde dag de spullen en verstuurd en volgende dag in huis. Bedankt!
Service staat hier nog ouderwets in het vaandel. Dikke aanrader. De winkelier heeft tijd voor u en maakte mij en mijn maat een zeer goede deal.
Zeer snelle verzending, schappelijke prijzen en mooie collectie. Alles wat je maar nodig hebt. Ik raad dit bedrijf van harte aan!
Uitstekende Ham zaak. En over de prijs valt te praten. Niet op voorraad? Binnen n paar dagen thuis.
Prima service en reageert snel op vragen die per e-mail worden gesteld. Top zaak, zeer klant vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid