facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CommunicatieVogel

CommunicatieVogel

Info

Communicatievogel vogelt jouw communicatie uit. Hulp voor social media, bloggen, vloggen en andere manieren om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Geschiedenis

Ondernemers die meer willen weten van social media, bloggen en vloggen help ik graag. Het is de manier om zelfstandig aan promotie te doen, zonder dat dit je veel kost (tenzij je het uitbesteedt). Omdat de kansen voor ondernemers nu voor het oprapen liggen wat betreft pr wil ik ondernemers en organisaties graag helpen om die kansen te grijpen. Daarom geef ik advies en workshops voor social media, bloggen en vloggen. Daarnaast kun je bloggen en social media ook bij me uitbesteden.

Wetenschap, nieuwsgierigheid en het delen van kennis zijn belangrijk voor mij. Door nieuwsgierig te zijn naar jouw bedrijf kan ik betere adviezen geven over het verbeteren van je imago en identiteit. Dit kan ervoor zorgen dat je omzet en bekendheid verbeterd.
De adviezen zijn gebaseerd op wetenschap en mijn kennis van jouw bedrijf. Daarom ben ik erg nieuwsgierig naar wat jij wilt bereiken en wat jij belangrijk vindt.
Ik deel mijn kennis op mijn website. Daarmee kan je al gratis aan de slag.
Heb je vragen? Stel zie hier of neem contact met me op. Ik geef je graag antwoord.

Adres: 7577 EL Oldenzaal
Telefoonnummer: 06 122 00 362
Stad: Oldenzaal
Postcode: 7577 EL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid