facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Common Heroes

Common Heroes

Info

Common Heroes is dé plek waar jij terecht kan voor personal training, semi private training, voedingsbegeleiding en behandelingen.



"Bij Common Heroes weten we hoe fijn en dierbaar het is om je goed te voelen en zo fit te zijn als je lichaam toelaat. En dat gunnen we iedereen. We willen mensen begeleiden om “full potential” te leven. Omdat je maar één leven hebt.Dit doen we door NAAST mensen te gaan staan, ze te motiveren en zelf het goede voorbeeld te zijn. Door altijd voor ze klaar te staan, ervoor te zorgen dat ze altijd op ons kunnen rekenen. Door een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt en graag komt.Common Heroes is de plek waar je altijd naartoe kunt om fit te zijn of worden. Met programma’s waarin persoonlijke aandacht en praktische, lichte, ‘alledaagse’ toepassingen centraal staan en de focus ligt op een duurzaam fit leven."
Adres: Bijlestaal 66, 1721 PW Broek op Langedijk
Telefoonnummer: 0623874499
Stad: Broek op Langedijk
Route: Bijlestaal 66
Postcode: 1721 PW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Broek op Langedijk, Small group training Alkmaar, Rachid Benhabbou, Kickboksen Langedijk, Sportschool De Geus tarieven, De Geus Sport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
24-7 PT 24-7 PT 28 meter 24/7PT is er altijd wanneer u ons nodig hebt. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Pers...
MSG Sportmassage Alkmaar MSG Sportmassage Alkmaar 170 meter Miranda is een geweldige masseuse! Ze weet wat ze doet en ze is een persoon waarbij j...
Recensies
Ben al meer dan 30 jaar bij sport school De Geus! En train daar al jaren een of twee keer per week. In groep verband , waar ik zeer over te spreken ben! Altijd weer goede lessen en altijd enthousiast en inspirerend . Heb ook drie jaar lang personal training gehad en dat Is eigenlijk het aller beste wat je hebben kunt, het haalt het beste uit jezelf. Door de trainer die je enthousiast maakt om meer uit jezelf te halen dan je zelf eigenlijk wilt doen. Ook daarbij goede voeding adviezen en ook zelfs een kook boek waar je inspiratie uit kunt halen. Ben nu 72 jaar en was zeker niet zo fit geweest als ik nu ben als ik dit allemaal niet had gedaan. Heb zeker ook daar door altijd 5 dagen per week kunnen werken , volle dagen ,tot m,n 70jaar En nu nog twee dagen per week. Heb ook andere vrienden van mij kunnen enthousiasmeren Om bij De Geus te gaan trainen en die zijn er ook al jaren! Dit wilde ik in deze Corona tijd toch even gezegd hebben , we kunnen niet wachten om weer te beginnen met onze lessen en daarna weer lekker te kunnen koffie drinken met onze sport vriendinnen!!!
Wanneer je bij de Common Heroes binnen stapt voel je je gelijk thuis. Er hangt een goede sfeer en de trainers zijn enthousiast en oprecht geïnteresseerd. Cees en Sam de Geus en het team van de Common Heroes helpen je met hun jarenlange kennis en ervaring naar het behalen van een vooraf gesteld doel. De loft is een fijne plek om te trainen en ook voor voedingsadviezen ben je hier aan het juiste adres. Ook middels een wekelijkse blog vol informatie over uiteenlopende onderwerpen delen de Common Heroes hun kennis. Had ik trouwens de heerlijke koffie al genoemd. Op zoek naar een goede P.T. studio ....bij de Common Heroes ben je op het juiste adres.
Wij zijn een 60+ stel en trainen 1x per week bij Cees. Vooral voor onze leeftijds groep is het van belang om in conditie te blijven. Dit wordt door de trainers van Common Heroes middels een regelmatig wisselend schema, heel goed begeleid. Elke week gaan wij met plezier naar de training om heerlijk afgemat te worden. Als beloning staat er altijd een lekkere espresso klaar. Al met al een aanrader voor iedereen die meer verlangt van een sport club. Ook tijdens de lock down toch lekker buiten door kunnen trainen.
Bij Common Heroes is het altijd een beetje thuiskomen. Een Huiselijke loft waar je op je gemak een boekje kan lezen en een goede ! kop koffie kan drinken. De trainingen zijn voor ieders niveau - de trainers luisteren goed wat jouw wensen zijn of je " probleem" of blessure is en werkt middels een doelgericht schema met jou samen ! aan jouw doel. Ook voor voedingsadviezen kan je terecht bij Common Heroes. Voeding en sporten - ongeacht wat jouw doel is - horen bij elkaar. Ik train nu ruim 2 jaar bij CH en ik heb ontzettende groei laten zien zowel mentaal als fysiek. Mijn trainer is the best! En die leuke CH sweaters - WIL je gewoon hebben!
Sam, Cees en hun team zijn een nieuwe weg ingeslagen van het personal training tijdperk. Vlogs, blogs, liefde voor het vak en aandacht voor hun leden. Niets is hun te gek, de motivatie, discipline en kennis is een inspiratiebron voor vele.... Ga zo door. Fijne trainers, top plek de lift en een fantastische nieuwe inrichting bij de Geus sport. Goede sfeer en altijd met je meedenken in oplossingen. Fijne club, zeer bekwame trainers en een mooie luxe uitstraling. Je voelt je gehoord en er is altijd een oplossing. Flexibel staat hoog in het vaandel. Er hangt wel een prijskaartje aan dit gelukzaligheid vast...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid