facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CommGres conference agency

Info

Saaie congressen genoeg, daarom bij ons passie voor inhoud, interactie, impact van uw congres! En een zaal vol deelnemers door goede werving en logistiek.

Geschiedenis

We are convinced that the value of 'live' meetings is growing. Conferences are a very valuable source for inspiration, information and networking. Only if they are organised in a refreshing, inspiring way! This is our passion: conferences with impact!

Our unique selling point is the combination of:
-knowing how to build an inspiring program with a network of the right speakers
-long experience in marketing of conferences and event: attracting enough delegates with all tools: online, offline, PR, social media
-smooth logistics: so you don't experience stress before, at and after the conference!

Adres: Voorstraat 23, 5334 JP Velddriel
Telefoonnummer: +31 418 63 73 40
Stad: Velddriel
Route: Voorstraat 23
Postcode: 5334 JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Marga CommGres
Recensies
We maken al langere tijd gebruik van de diensten van CommGres en ervaren Marga + collega’s als een prettige en professionele partner. Ze ontzorgen en leveren duidelijk toegevoegde waarde, bv. bij de werving van standhouders, en het meedenken over en onderhouden van contacten met de locatie/ leveranciers. Ze dragen in zijn algemeenheid bij aan de tijdige voortgang van een project. Daarnaast voelen ze aan hoe sommige zaken bestuurlijk/politiek lopen en soms een eigen aanpak vragen.
‘CommGres heeft ons geholpen bij de opzet en organisatie van ons 50 jaar jubileum congres. De vakkennis en betrokkenheid heeft er mede voor gezorgd dat wij terugkijken op een bijzonder geslaagd internationaal congres! Alles was tot in de puntjes verzorgd: van inhoud tot sprekers, van locatie tot bewegwijzering. De mensen achter CommGres zijn betrokken en professioneel. En nog heel vriendelijk ook!’
Wij werken regelmatig voor CommGres en merken dat zij steeds op een prettige en vakkundige manier de samenwerking met ons zoeken om zo voor hun klant, creatieve, waardevolle technische oplossingen te vinden die bijdragen aan een succesvol evenement of congres.
Als Stichting Topvrouw van het Jaar werken we al jaren prettig samen met CommGres voor de uitreiking van de awards Topvrouw van het Jaar en Young Talent van het Jaar. Daarin ondersteunt CommGres bij de registratie, locatie vinden en boeken en gehele voorbereidingen van techniek, catering en aankleding. En zij zijn het vaste team voor de productie van het event.” Truus de Rooij, voorzitter Stichting Topvrouw van het Jaar
CommGres is al sinds 2004 een congresbureau dat met creativiteit en drive het beste voor haar klanten wil bereiken; inspirerende congressen die resultaat en inspiratie opleveren.
‘Meerdere malen ben ik als dagvoorzitter ingezet door CommGres. Zij zijn steeds erg betrokken bij de inhoud en het resultaat van de dag, briefen mij uitvoerig en sparren over werkvormen. Als dagvoorzitter is dat erg prettig omdat ik dan op het podium het beste van mezelf kan laten zien. Samen bereiken we daarmee voor de opdrachtgever een goed resultaat; geïnspireerde deelnemers!
CommGres heeft zich als partner qua fondsenwerving onmisbaar gemaakt bij het organiseren van ons event. Meedenken over mogelijke partners, enthousiast onze grenzen verleggen en adviserend waar nodig.
CommGres heeft ons ondersteunt bij onze relatiedagen waarbij zij steeds een gedegen projectpartner waren. Zowel in de sprekers communicatie, zoeken van een locatie als meedenken met creatieve oplossingen. Daarnaast was het hostess team een zeer gastvrij en deelnemergericht op de dagen zelf.
Wij hebben uitstekend samengewerkt met CommGres voor de organisatie van onze Grondstoffenconferentie 2017. Ze dachten goed mee in het proces vooraf en waren op de conferentie zeer attent en professioneel.
Voor mijn congresstand zocht ik een expert die wilde sparren om het effect te optimaliseren. De verwachting heeft Marga meer dan waargemaakt, ze deelde haar uitgebreide kennis en ervaring met mij en gaf zeer waardevolle tips.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid