facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coming Kids

Info

Coming Kids ontwerpt en produceert de leukste baby-, peuter- en tienerkamermeubelen en -accessoires. Kijk voor alle artikelen en verkoopadressen op onze website: www.coming.nl

Geschiedenis

De collectie Coming Kids bestaat uit de hipste meubelen voor de baby-, peuter- en tienerkamer.

Coming is geen winkel, Coming is de fabrikant.
De artikelen zijn verkrijgbaar via onze dealers. Zij geven u graag meer informatie, bijvoorbeeld over prijzen, de eigenschappen van de meubelen of over onze snelle levertijden.
Voor verkoopadressen zie: www.comingkids.nl

Adres: Coldenhovenseweg 43, Eerbeek
Telefoonnummer: +31313659321
Stad: Eerbeek
Route: Coldenhovenseweg 43


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Jammer genoeg is Coming Kids gestopt met de kinderkamermeubels maar gelukkig hebben we via de Coming Kids Outlet nog een mooie babykamer kunnen kopen. Snel geleverd met een duidelijke montage instructie en een mooie kwaliteit, kortom: wij zijn superblij!
Een jaar geleden is ons zoontje geboren. Na een jaar begint hij te bijten en sabbelen aan het bedje. Grote splinters komen er van het pebbles ledikant. 3x contact gehad maar blijkt gewoon heel normaal te zijn! Er is een grote kans op stikkingsgevaar, maar volgens coming kids helemaal niet erg! Jammer dat er geen tegemoetkoming of oplossing word gezocht dan alleen maar een randbeschermer wat wegens veiligheidsmaatregelen niet meer te verkrijgen is. Heel erg jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid