facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comfort Parket En Haarden

Comfort Parket En Haarden

Info

alles over vloeren en haarden

Geschiedenis

Alle gebeurtenissen in en om het bedrijf wat wij belangrijk vinden om te delen wordt hier weergegeven.
De nieuwtjes over onze haarden en vloeren laten wij u zien.



"Vloeren & Haarden Speciaalzaak"
Adres: Hoogheuvelstraat 121, 5349AM Oss
Telefoonnummer: 0412-634107
Stad: Oss
Route: Hoogheuvelstraat 121
Postcode: 5349AM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Parketvloer Oss, Elektrische haarden Oss, PVC vloeren Oss, Laminaat Oss, 123 vloeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mega Tapijt Oss Mega Tapijt Oss 241 meter - deskundig en vriendelijk personeel dat met je meedenkt. - snelle en goede service -...
Babacan Tapijt Babacan Tapijt 693 meter Ik ben erg tevreden over de tapijt die ik heb gekocht. Ze hebben het netjes aangelegd...
B-Art Works Gietvloeren_Gietvloerspecialist B-Art Works Gietvloeren_Gietvloerspecialist 3 km Fijn en persoonlijk contact, goede informatievoorziening en het resultaat is een prac...
Recensies
Vakmanschap! Wederom prachtig werk geleverd, Hugo & Gerbert dank jullie wel voor het harde werk en het afleveren van een mooie houten vloer. Normaal plaats ik niet snel een review, maar deze verdient het! Erg fijn dat er ruimte was voor het mee denken en uitvoeren van oplossingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht
We hebben ondanks een electrische haard gekocht. Hadden eerst een andere haard maar deze beviel ons niet. We werden vriendelijk geholpen en er kwam een prima oplossing!! Zijn nu dik tevreden! Jaren geleden een laminaat vloer en houten vloer gekocht en ook prima geholpen en prima service!!!
We hebben hier onze nieuwe vloer gekocht en ook het laminaat voor de overige kamers, kan niet anders zeggen dan uitstekende service en kundigheid. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Hadden 2 kapotte planken bij het laminaat, zonder problemen nieuw pak gekregen, top service. Dikke aanrader!
Echt een supergoede ervaring gehad met Comfort haarden. Ze zijn wellicht een klein beetje duurder dan de echte "prijsvechters" maar daar is de kwaliteit en service ook naar. Ze komen eerst vrijblijvend kijken om tot een advies te komen en hebben eigen monteurs die heel ervaren zijn in tegenstelling tot de prijsvechters. Ze hebben netjes overleg gepleegd met onze aannemer om alles goed te laten verlopen. Kortom: als je een haard zoekt, doe het dan hier!
Wat een super vakmensen. Hebben een nieuw rookkanaal geinstalleerd bij ons. Keurige mensen die hun vak verstaan!
Helemaal blij met onze mooie vloer! Gerbert en Hugo hebben er waanzinnig mooie vloer van gemaakt, de olie laag was niet helemaal goed gegaan en daar is Hugo super snel voor terug gekomen om het op te lossen. Echt complimenten aan deze mannen! Toch net geen 5 sterren, in de winkel kunnen ze nog wat winnen op gebied van communicatie. Even een belletje hoe laat we iemand konden verwachten, even een belletje dat de offerte werd aangepast. Dat soort kleine dingen. Verder helemaal top!
In 2012 de vloer op laten schuren en laten behandelen. In augustus 2019 weer, echter er was een andere behandelmethode met gevolg dat je alles op deze vloer zag. Dit in 2020 gemeld en ze ze hebben de vloer gratis en opnieuw behandeld als service. In 2021 begon de vloer wat kaal te kijken, dit gemeld en gisteren hebben ze kale plaatsen als service bijgewerkt. Kortom de service is gewoon heel goed te noemen.
Zeer positieve ervaring met de mensen van Comfort Parket en Haarden. Wij hebben recent een huis gerenoveerd en hierdoor met veel partijen te maken gehad. De mensen van Comfort Parket en haarden waren een van de weinige partijen die hun afspraken altijd na kwamen en zeer net werk geleverd hebben. Daarnaast zijn we ook nog eens heel erg tevreden over de PVC vloer en hoe deze is gelegd. De doorkijkhaard die we ook bij jullie gekocht hebben is echt geweldig. Kortom een dikke pluim voor jullie bedrijf!
Wij hebben een mooie vloer gekocht en werden deskundig en vriendelijk geholpen ook de aflevering was op tijd en alles verliep volgens afspraak we kwamen nog lijm tekort en konden deze direct op komen halen wij raden deze zaak dan ook aan iedereen aan chapeau!
Fantastische service. Door een lekkage van de wasmachine water in de haard terecht gekomen. Gratis de glazen wanden schoongemaakt. Topservice van de zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid