facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comedyhuis

Comedyhuis

Info

De Comedyhuis Club is met zomerstop in juni/juli/augustus: vanaf september is er weer elke dinsdag, vrijdag en zaterdag comedy.

Voor stand-up comedy in Utrecht en omgeving moet je bij de Comedyhuis zijn. Wij maken dingen leuker!

Geschiedenis

Het Comedyhuis organiseert wekelijkse stand-up comedyshows in de enige comedy club van Utrecht: de Comedyhuis Club (Oudegracht 36). Elke dinsdag is hier een open mic, elke zaterdag een show met professionele comedians en regelmatig is er op vrijdag een Engelse show, improvcomedy of cabaret.

Daarnaast organiseren wij de Comedy Cloud in TivoliVredenburg met de grootste namen uit de comedy (Raoul Heertje, Stefan Pop, Soundos, Berit Companjen, Wilko Terwijn, Ro Campbell en vele anderen).

Daarnaast begint bij het Comedyhuis elke zeven weken een cursus stand-up comedy waarin beginners de theorie en praktijk van stand-up comedy wordt geleerd. Ook geven wij workshops en trainingen voor bedrijven (en uiteraard verzorgen wij zonder moeite een comedy-avond op locatie voor uw bedrijfsfeestje, verjaardag of vrijgezellenfeest).

Ook is het Comedyhuis als producent betrokken bij het Utrecht International Comedy Festival: het grootste stand-up comedyfestival van Nederland, met in 2017 meer dan 2000 bezoekers in TivoliVredenburg.

Adres: Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31653894221
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 36
Postcode: 3511 AP



op zoek naar gerelateerd: Utrecht Comedy Festival, Masters of Comedy Utrecht, Comedy Café Utrecht social Deal, Comedy café utrecht geplande evenementen, Comedy club Amsterdam, Comedy Amsterdam, Comedy Club Den Haag, Comedy show Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Utrecht Comedy Week Utrecht Comedy Week 4 meter Van 28 februari t/m 7 maart 2020 staat Utrecht een week lang in het teken van comedy....
Afro Acoustic 'live' Afro Acoustic 'live' 3 km Afro Acoustic 'live' is een maandelijks feest waar aanstormende talenten met Afrikaan...
Fresh Bites Comedy Party Fresh Bites Comedy Party 3 km Comedy in een willekeurige huiskamer. Een combinatie van debuterende en gevestigde co...
Recensies
Gisteren voor de eerste keer geweest en wat een top avond. Tranen over mijn wangen, geweldige ambiance zo in 1 van de kelders van de oude gracht. Mede door niet dat massale karakter van een grote theater een extra leuke show waarbij er ook continu in word geïmproviseerd. We gaan zeker vaker! Top gedaan.
Heel goede service! Ik had vier kaarten besteld, maar plotseling konden we niet op de datum van die show. Na contact opgenomen te hebben met de organisatie boden ze aan om de kaarten om te wisselen voor een andere show. Heel netjes geregeld dus : Vrijdag kunnen we dus alsnog naar de show!
Ik ben altijd al een comedy fan geweest en kom sinds een paar jaar bijna maandelijks bij het comedyhuis aka de beste comedy club van Utrecht; voor de leukste en gezelligste avondjes. Zelfs nu na de lockdown zijn ze nog in topvorm, wat hebben we weer een heerlijke avond gehad . P.s. de MC's zijn ook altijd fantastisch!
Leuke lokatie, goeie sfeer, lekker eten maar vooral echt gelachen
Absolute aanrader voor iedereen! Ik had al heel lang niet zo hard gelachen. Wat ben ik blij dat we er heen zijn gegaan. Dank jullie wel!
De comedians zijn zeker het komen waard. Erg gelachen! Heerlijk dat zo'n avond gezelligheid weer kan. Minpuntje was dat het erg fris was binnen.
Ik haat recensies schrijven maar wellicht val ik in de prijzen voor dat gratis kaartje! Wel een heerlijke avond gehad. Ga hierheen. Nu. Want het is echt heel leuk!
Fantastische avond gehad. Het publiek had iets beter gekund. Soms wat harder kunnen lachen naar mijn smaak, maar daar worden ze vast beter in. 5 rotjochies.
Ik ben zelf comedian en vind dit een van de leukste plekken om op te treden. De locatie is uitstekend geschikt voor comedy, het publiek is enthousiast en de organisatie bestaat uit comedians waardoor allerlei kleine details net even beter zijn georganiseerd. Ook de open mics zijn een aanrader: het zijn echt avonden waarop je nieuw materiaal kan testen, gepresenteerd door een ervaren MC. Ja, ik ben bevooroordeeld maar ik heb ook heel erg veel vergelijkingsmateriaal.
Een heerlijke avond! Super gastvrij en fijne mensen. Bovenal goed gelachen. Kortom: een geslaagde avond!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid