facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comeco Printing Empel

Comeco Printing Empel

Info

Comeco Het bedrijf dat u zichtbaar maakt. Voor drukwerk - full color prints - kaartjes - belettering - posters - kleding bedrukken of borduren.

Geschiedenis

Comeco Printing Empel is uw partner in drukwerk en nog veel meer. Drukkerij voor zakelijk drukwerk, huisstijl en folders. Geboortekaartjes, trouwkaarten. Met een breed scala aan producten; zoals posters of afbeeldingen op canvas, reclameborden en belettering van auto's, borduren en bedrukken van kleding. Posters, full color prints of gewoon een aantal kopietjes. Comeco Printing Empel maakt u zichtbaar!



"Comeco Printing Empel verzorgt uw druk- en printwerk, posters of personaliseren van kleding. Grote en kleine oplagen altijd met dezelfde persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn wij pakketpunt voor Homerr - Mondial Relay - DPD."
Adres: Burg. Godschalxstraat 1a, 5236AA Empel
Telefoonnummer: 0736445020
Stad: Empel
Route: Burg. Godschalxstraat 1a
Postcode: 5236AA


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30

Recensies
Vriendelijk, snel en de prints zijn van goede kwaliteit. Je kunt er terecht voor grote opdrachten, maar ook voor enkele kopietjes. De gevraagde prijzen waren tot nu toe altijd netjes. Bijkomend voordeel is dat er altijd een parkeerplaats voor de deur is.
Goede drukker, heeft oog voor de wensen van de klant en denkt mee.
Dit was eigenlijk een positieve verassing mede door de service en de uitleg van de beheerder en de uiteindelijke kosten voor het maken van 15 dichtbundels. De gemiddelde kosten voor een bundel vielen ons reuze mee en de kwaliteit van de afdrukken was zeer goed. Aan te bevelen dus.
Voornamelijk voor pakketjes geweest maar je kunt er ook voor allerlei print services terrecht erg fijn!
Vriendelijke eigenaar welke behulpzaam is.
Hier kan je pakketjes verzenden van Homerr etc… voor de rest is de eigenaar erg droog maar wel aardig.
Pakketje afgeleverd voor homer, Zeer klantvriendelijk....
Al meerdere malen ons op het laatste moment uit de brand geholpen met printwerk. De eigenaar is altijd vriendelijk, de prijzen zijn eerlijk en het printwerk is kwalitatief goed.
Zeer goede service en fantastisch geholpen met een speciale aanvraag. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid