facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Combifit

Combifit

Info

dé groothandel voor de beglazingswereld in de Benelux.

Geschiedenis

De specialist in beglazingsmaterialen, leverancier voor glaszetters, schilders, montagebedrijven, kozijnindustrie en aannemerij. Gespecialiseerd in ventilatietechniek, glaslatten en dichtingsmaterialen

Adres: De Tweede Geerden 11, 5334 LH Velddriel
Telefoonnummer: +31 418 638980
Stad: Velddriel
Route: De Tweede Geerden 11
Postcode: 5334 LH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beglazingsmaterialen, Combifit High Tack
Recensies
Bestelling geplaatst waarvan 2artikelen direct leverbaar waren en 1artikel had een levertijd 1-2 werkdagen. 3Werkdagen later kreeg ik 1pakketje binnen met 2artikelen, het 3de artikel met de extra levertijd werd nog niet geleverd. Na contactname bleek dat dit artikel helemaal niet meer op stock was bij Combifit en het was onduidelijk wanneer het artikel weer voorradig zou zijn!? Op de site staat het nu nog wel steeds voorradig met een levertijd van 1-2 werkdagen. Klopt niet dus! Enige positieve was wel dat mn geld daags erop terug op de rekening stond!
Bestelling was niet helemaal correct en de nalevering klopte ook niet, gelukkig 3e keer wel goed. Klantenservice zeer vriendelijk en prima bereikbaar dus ben tevreden over de afhandeling.
Aanrader! Wij hebben 3 witte stalen plantenbakken besteld. Na de slechte reviews gelezen te hebben best een beetje huiverig naar het verloop maar zeer tevreden en dat mag dan ook benoemd worden. Eerst 2 grote plantenbakken besteld. 200x40x40. Dezelfde week geleverd gekregen. Daarna nog 1 besteld van 150x40x40, deze kwam ook binnen 1 week geleverd alleen verkeerde maat binnengekomen. De volgende dag kon deze al omgeruild worden. Al met al top en ook de klantenservice was goed bereikbaar en vriendelijk.
Super service..... na foutje met bestelling telefonich contact gehad met zeer behulpzame medewerkster van Combifit die gelijk goede service aanbieding doet door een nalevering te regelen! Top!
Voor mij, tweede bestelling, onberispelijk, raad ik aan ondanks enkele opmerkingen. als het heel goed is, moet het gezegd worden Pour moi, deuxième commande, impeccable, je recommande malgré certains commentaires. quand c'est très bon, il faut le dire
Fijn bedrijf. Ga voor het eerst een houten vloer verlijmen en vroeg advies voor de lijm. Er werd een expert gevraagd en even later netjes ene belletje met het advies. Lijm was helaas tijdens transport open en kapot gegaan, gebeld en kreeg netjes 1 dag later een nieuwe emmer lijm.
Juni 22 2 grote metalen plantenbakken besteld. Werden zeer snel geleverd helaas ging het transport bedrijf er niet zo netjes mee om waardoor 1 bak gedeukt was. Direct telefonisch contact gehad met Combifit en na het versturen van wat foto’s werd er direct een nieuwe verstuurd. Wederom met hetzelfde transport bedrijf en geleverd met deuken. Weer contact met combifit en waren bereid direct een nieuwe te sturen dit keer met een andere bezorger of voor een financiële compensatie te zorgen. Goed bereikbaar, nette en snelle afhandeling van de klachten. Ik herken geen van de vorige negatieve reviews.
Super service! Had online niet de juiste onderdelen besteld, deze werden door de vriendelijke meneer zonder extra kosten omgeruild!
In juni 2021 twee grote plantenbakken besteld. Vaak gebeld en gemaild met de vraag wanneer de bakken worden geleverd. Telkens wordt beloofd dat de bakken spoedig worden geleverd. Ik geloof er niet meer in dat de bestelde en betaalde bakken ooit in onze tuin komen te staan. In december nogmaals gebeld. Ik zou worden terug gebeld. Niets meer gehoord. Vandaag meerdere malen gebeld en ik blijf telkens de 5e in de wachtrij. Contact is blijkbaar niet meer mogelijk. Zeer slecht! @Waldo/combifit: ik vraag nog 1 maal wanneer mijn plantenbakken worden geleverd. Graag deze week reactie. Als ik niets hoor, zal ik de koop ontbinden en het betaalde bedrag terug vorderen.
KOOP HIER NIKS!! Oplichters zijn het. Plantenbakken besteld, van te voren gebeld en gevraagd naar de levertijd gezien alle reviews. Levertijden waren idd lang geweest, maar was inmiddels allemaal opgelost en de normale levertijden zouden er zijn. Helaas niets is minder waar.. bellen, bellen en nog eens bellen. Nooit nemen ze op. Waldo gebeld, die nemen wel op en staan je netjes te woord. Maar kunnen alleen maar doorgeven. Mail gehad met dat ze over 3 weken kunnen vertellen wanneer er geleverd wordt.. ook die mail niet gehad. Waardeloos bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid