facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Combidak

Combidak

Info

Dakdekkersbedrijf

Geschiedenis

Een duurzaam dak, optimaal geïsoleerd en gebouwd met hoogwaardige materialen. Combidak beschikt over alle kennis en ervaring om uw nieuwbouw- of renovatieproject perfect uit te voeren. Maar ook voor dakgoten, gevelbekleding, schoorsteenvernieuwing of het plaatsen van een dakkapel bent u bij Combidak aan het juiste adres. Combidak legt de lat hoog!

Adres: Handelsweg 37, 8152 BN Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-331504
Stad: Lemelerveld
Route: Handelsweg 37
Postcode: 8152 BN


Recensies
Wilt u het dak van uw woning renoveren en isoleren? Bij Combidak in Lemelerveld krijgt u een duidelijk advies en een uitgebreide offerte. Ook het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u gerust aan hen overlaten.
Geweldig Modern bedrijf, netjes en geordend. Combidak komt zijn afspraken na. Prettig en vriendelijk personeel. Kortom een bedrijf om nog eens te vragen voor werkzaamheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid