facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Combi Vitaal

Combi Vitaal

Info

Natuur Diëtiste | Voedingsjournalist | Voedingsadvies en meer

Geschiedenis

Natuur diëtiste Ellen Pijper heeft al jarenlang ervaring in de natuurdiëtetiek. Na haar HBO studie Voeding & Diëtetiek is zij afgestudeerd als erkend diëtiste. Haar interesse en levensstijl maakten al snel dat zij zich als diëtiste wilde specialiseren in de natuurdiëtetiek.

Sinds 2006 is zij zelfstandig als natuur diëtiste werkzaam in haar eigen praktijk Combi Vitaal. Daarnaast is zij op verschillende gebieden binnen de diëtetiek actief, wat op deze site uitgebreid beschreven staat. De mens en natuur staan voor Ellen centraal. Wie zij is en hoe zij als natuur diëtiste de diëtetiek benadert, lees je hieronder.

Natuur Diëtiste Ellen Pijper stelt zich voor:
Lekker én gezond eten; ik ben er gek op! Eten is beleven en daarom vind ik het heel belangrijk dat gezond eten ook lekker is, dat je er de tijd voor neemt en dat je er van geniet; alleen of samen. We hebben voeding nodig op meerdere niveaus van ons bestaan. Ik geloof dat het voeden en ontwikkelen van je fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele lichaam ervoor zorgt dat je lekker in je vel zit.

M’n serieuze kant kan ik kwijt in m’n werk en het bezig zijn met gezonde voeding. Daarnaast hecht ik veel waarde aan humor, creativiteit, spontaniteit, contact maken, rust en ontspanning.

Muziek, zingen en dansen zijn grote passies die mij voeden. Ik luister elke dag naar muziek, van klassiek tot soul, van salsa tot blues. Daarnaast zing ik met veel plezier als achtergrondzangeres in de reggae band Sticko Xperience en dansen doe ik wekelijks!

De natuur ontspant mij, daarom wandel ik graag in het bos, de duinen of op het strand.


Advies op maat; ieder mens is uniek!

In mijn leven heb ik ontdekt dat het belangrijk is om advies op maat te krijgen. Ieder mens is namelijk uniek! Ik ben overtuigd van de (geneeskundige) kracht van natuurvoeding; voeding waar zo min mogelijk aan geknutseld is en die rijk is aan allerlei stoffen die het lichaam voeden. Deze (biologisch/dynamische) voeding geeft energie aan het lichaam en is voeding voor je lichaam in plaats van vulling die energie weg rooft. Daarom verwerk ik deze voeding in m’n adviezen.

Wetenschappelijk advies en adviezen vanuit de praktijk

Veel van wat ik adviseer, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Maar ook ervaring vanuit de praktijk neem ik mee in de adviezen. Met m’n gezonde kritische blik neem ik niet klakkeloos iets aan; ik wil graag eerst iets zien of ervaren. Iets kan in theorie nog zó gezond zijn of klinken, maar jou ziek maken en daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Je hebt meer aan een advies wat bij jou past, een advies wat ik graag speciaal voor jou op maat maak.

Wil je een optimale gezondheid? Kies dan voor kwaliteit!


Met gezonde groetjes,

Ellen Pijper

Adres: Grootoort 42, 1721 JB Broek op Langedijk
Telefoonnummer: +31 (0)6 33 80 30 10
Stad: Broek op Langedijk
Route: Grootoort 42
Postcode: 1721 JB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silky Feet Pedicure Silky Feet Pedicure 329 meter Deze salon is echt een aanrader voor een professionele pedicure. Vandaag voor de 1e k...
Salon Schouten V.O.F Salon Schouten V.O.F 1 km Beste kleurenkapper ooit!bezorgen mijn grijze krullebol al jaren een natuaral look! E...
De Geus Bouw De Geus Bouw 1 km Ondanks dat we met De Geus in een bouwteam zaten hebben zij ons in een vergevorderd s...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid