facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Combi Fashion Silvolde

Combi Fashion Silvolde

Info

Kwaliteitskleding voor redelijke prijzen
U vindt ons bij Shop in Shop Warenhuis Hodgepodge Ulftseweg 87 7064 BC Silvolde

Adres: Ulftseweg 87 7064 BC, Silvolde, Gelderland, Netherlands
Stad: Silvolde
Route: Ulftseweg 87 7064 BC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwanger & meer Zwanger & meer 144 meter
Achterhoekse Jonge Ondernemers Achterhoekse Jonge Ondernemers 448 meter De Achterhoekse Jonge Ondernemers is een enthousiaste club van jonge ondernemers uit ...
Tap Verhuur Silvolde Tap Verhuur Silvolde 491 meter Tap huren vanaf 45,- Verschillende soorten bieren vraag naar meer info. Er word ond...
Aileen's Knipschuur Aileen's Knipschuur 583 meter Zaterdagen eventueel in overleg� via bovenstaand nummer kunt u een afspraak maken.
Silver Vast bv Silver Vast bv 871 meter
Regionaal Sociaal Regionaal Sociaal 957 meter Regionaal Sociaal Oude IJsselstreek.Regionaal Sociaal, Regionaal Vindbaar
Kenniscentrum Nelles Kenniscentrum Nelles 1 km Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.nelles.nl of de facebook pagina Smaak...
Atelier De Ruimte Atelier De Ruimte 1 km Creativiteit is een fantastische ingang om op je eigen tempo nieuwe inzichten te krij...
NIC CPL Silvolde NIC CPL Silvolde 1 km Gezellige verening fijne mensen
Boerderijfeestje op de Grote Kroeze Boerderijfeestje op de Grote Kroeze 2 km Een geweldige leuke verjaardag hebben we gevierd voor mijn zoontje met autisme en epi...
Recensies
Leuke winkel met 2e hands artikelen,hier is ook een afdeling met nieuwe artikelen,grote winkel,je kunt hier lekker rond neuzen,ze hebben hier van alles,te veel om op te noemen,nou hoorde ik dat de gemeente die winkel daar weg wil hebben,zou zeer jammer zijn,hoop wel dat die winkel blijft of naar een andere locatie gaat,als u in deze winkel komt zet dan een handtekening voor behoud van deze winkel,zou echt jammer zijn als deze winkel verdwijnt,en dat willen wij niet.
Warenhuis wat bestaat uit diverse winkeltjes. Verkopers zelf zijn niet aanwezig. Je kunt er lekker rondsnuffelen en als je klaar bent kun je al je spullen tegelijkertijd afrekenen bij de centrale kassa. Prijzen van cd's, dvd's, vinyl zijn over het algemeen wel hoger dan bij een doorsnee kringloopwinkel. Cd's variëren van 0,25 eurocent tot wel 15 euro. Waarvan veel meer dan 2 euro kosten. Bij de kringloopwinkel kosten deze meestal 0,50 eurocent of 1 euro. Dvd's en vinyl idem dito. Vinyl singels die ze aanbieden voor 1,50 eurocent. Bij de kringloopwinkel betaal je daar vaak maar 0,50 eurocent voor. Dvd's worden ook verkocht voor pak hem beet 4 a 6 euro. In de kringloopwinkel is dit vaak 1 a 2 euro. Conclusie: origineel concept. Dit mogen ze wel op meerdere plaatsen gaan doen.
Heel slecht behandeld door een mannelijke medewerker die ons overal volgde waar wij heen liepen. Ik hoorde hem vervolgens ook nog tegen een collega zeggen dat wij in de gaten gehouden moesten worden. Toen ik deze meneer op zijn gedrag en zijn gesprek met zijn collega aansprak begon hij tegen mij te schreeuwen en ontkende hij alles. Ondanks dat het een leuke winkel is vind ik dit niet professioneel en heb ik hier een wrange smaak aan overgehouden.
Mijn zoontje had per ongeluk een artikel gepakt die achteraf veel te duur bleek te zijn. Gelijk terug naar de kassa. Kreeg mijn geld niet meer terug. Belachelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit is echt een leuke winkel, ik kom er graag als ik in de buurt ben. Van gereedschap, decoratie tot boeken of wierrook.. Het gaat echt alle kanten op Dat maakt het ook interessant. Ik kom er ook meestal doordeweeks, kan me voorstellen dat het druk kan zijn in het weekend!
Enorm leuk winkelen hier met eerlijke prijzen.
Zo'n leuke verzameling aan nieuw en oud. Heb er leuke dingen gekocht. Personeel ook erg vriendelijk en voldoende parkeerplaats. Kom er zeker nog eens.
Ja ontzettend leuk om daar is een middagje rond te struinen! Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. Er zijn nieuwe spullen en tweedehands spul ook haal ik er altijd mijn kaartjes voor 1,-.
Ik heb gevonden wat ik zocht, maar wel jammer dat er geen standhouders bij zijn. Daarom is het meer een zoals een kringloopwinkel, inplaats van een rommelmarkt zoals in Wamel. Maar het was wel de moeite waard, er ligt meer dan genoeg.
Leuke, gezellige tweedehands winkel. Zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid