facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Com-2u ICT diensten

Com-2u ICT diensten

Info

Welkom bij Com-2U Hoogezand. Wij zijn er voor al uw reparaties van: computers, laptops, telefoons en tablet's. Zowel Apple als andere merken. We hebben een vast tarief van €49,95 per reparatie, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Geschiedenis

Op donderdag 26 juli 2012 heeft Com-2U zijn deuren geopend met een nieuw klantvriendelijk concept. En we gingen nog een stap verder. Op maandag 2 september 2013 openden wij officieel aan de kerkstraat 237 te Hoogezand een nieuw reparatiecentrum. Hier konden wij nog beter aan de kwaliteit zoals u gewend bent van Com-2u voldoen.
Op 1 oktober 2016 zijn we verhuisd naar het pand op nr 233, hier hebben we meer ruimte, is het proffersioneler en kunnen we de zorg waarborgen die u van ons gewend bent.

Elke reparatie voor de vaste prijs van €49.95. Ongeacht de tijd dat wij ermee bezig zijn. Plus de prijs van een eventueel te vervangen onderdeel. Ook kunt u pinnen bij ons in de winkel.



"Reparaties voor computers, laptops, telefoons en tablet. Inkt vul service en printservice. UPS Pakketpunt."
Adres: Kerkstraat 233, 9603 AG Hoogezand
Telefoonnummer: (0598)857303
Stad: Hoogezand
Route: Kerkstraat 233
Postcode: 9603 AG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lifestyle Parket Hoogezand Lifestyle Parket Hoogezand 24 meter Eerlijk advies en niets kost teveel moeite! Lekker laag drempelig gewoon jij en je! N...
Foto Groot-Obbink Foto Groot-Obbink 965 meter We hebben met ons gezin foto's laten maken bij Groot-Obbink. Goed ontvangen, uitleg,...
DNB Groep DNB Groep 1 km Mijn man spreekt geen Nederlands, ze blijven facturen opsturen dat mijn man akkoord h...
Vacaturebank Noord-Nederland Vacaturebank Noord-Nederland 2 km Opzoek naar personeel? Opzoek naar een nieuwe uitdaging? In jouw regio of in Duitslan...
Klussenbedrijf Veran Klussenbedrijf Veran 29 km Veran levert al 24 jaar bij ons goed en betrouwbaar werk ,voor ons prive en ook voo...
Recensies
Acer laptop gebracht omdat hij niet meerr opstarte. Paar uur later was de constatering dat het moederboard defect was. Helaas konden ze dit niet vervangen omdat dat alleen door acer gedaan mag worden.
Als je duidelijk tegen iemand zegt dat je een bepaald merk verkoopt en de zegt kom maar langs.Dus je gaat er langs en dan beweert hij dingen die niet waar zijn.Ik hou niet van trouwens de eigenaar heeft via Email gereageerd Ik lees die troep niet en het geeft aan dat ik misschien gedeeltelijk gelijk heeft.Trouwens mijn broer brengt een Acer laptop naar deze man en hij haalt de harde schijf van 320GB eruit en zet er één in met 150 GB Hij vroeg er teveel voor en de laptop heeft nooit meer gefunctioneerd.
Spreekt zichzelf aan alle kanten tegen. Uitleg klopt niet. Hier zie je mij niet meer
Ik kan mij totaal niet vinden in sommige reacties, als je niet tevreden bent dan ga je terug naar deze mensen en ze zullen zeker een passende oplossing vinden. Inkt vul ik alleen hiet omdat het Altijd goed is . Ook voor reperatie ze jagen je nooit op onnodige kosten zeer betrouwbaar, jammer dat er mensen zijn die negatief zijn over dit bedrijf echt ga gewoon eens heen en oordeel zelf hoe vriendelijk je te woord wordt gestaan. Oké je moet soms even geduld hebben omdat deze mensen of je nou iets koopt of niet toch de tijd nemen voor hun klanten. Ook de aanwezige stagairs staan je vriendelijk te woord!
Vanaf het prille begin al klant en fan, klant omdat je je dat ook voelt als je komt met iets, altijd eerst even een prognose van wat er aan de hand zou kunnen zijn met daarbij een inschatting van de te maken kosten, wordt dat anders is er telefonisch overleg. Fan omdat je nooit het gevoel krijgt in de weg te zitten daar, altijd een bakkie en een goed gesprek wat wel vaal onderbroken wordt door alweer een nieuwe klant die zijn of haar spullen komt halen of brengen met de nodige uitleg. Nee ik denk dat de mensen die negatief commentaar hebben zich wellicht vergissen in de zaak. Er zit namelijk ook een zaakje aan de ander kant van het spoor waar ze ook trachten die reparaties te doen waar we het hier over hebben en daar schijnt deze klachten ook met grote regelmaat voor te komen en de afhandeling daarvan navenant te zijn. Dit zou een reden kunnen zijn waarom het bij Com-2u steeds drukker lijkt te worden dus eind goed al goed. Ik en mijn vrouw wensen Come-2u en alle medewerkers alles waar ze zo hard voor werken en dus ook recht op hebben "all the best" !!
Zwaar klant onvriendelijk! Afspraken worden alleen gemaakt om te breken! Toen ik een telefoon liet repareren heb ik direct gevraagd om een prijsopgave te maken. Twee dagen later werd ik gebeld dat ze een fout hebben gemaakt. Helaas kan gebeuren door diezelfde fout was ik dus ineens een stuk duurder uit. Toen ik mn telefoon kwam halen werden andere bedrijven nog eens de grond in geboord terwijl ze zichzelf de hemel in wouden prijzenbah. Vervolgens gaf ik gewoon aan dat jammer vond dat het duurder zou worden riep een dat ik niet iemand moest aanvallen. Waarop ik antwoorde geen verwijten tegenover personen te maken was het eigenwijze antwoord: ''jawel doe je wel''. vervolgen zei ik: ''Een afspraak is toch een afspraak, dat bent u toch met mij eens?''. Luide het botte antwoord nee! Vervolgens moest ik ''maar weggaan en niet weer komen''. Te achterlijk voor woorden! Fouten maken magtuurlijk maar in mijn jaren bij een retailer heb ik wel geleerd dat je fouten moet durven accepteren en excusses aanbieden. Ik vraag niet om korting of een absoluut laagste prijs, alleen waardeering als klant. Dat is hier dus ver te zoeken!
Goede Service. De Eigenaar is vakkundig en weet heel veel problemen op te lossen. Ik kan de ervaringenen van andere mensen hier niet delen. In de winkel is het altijd druk wat voor zich zelf spreekt. Ik vind het een leuke winkel en de eigenaar is altijd om een grapje verlegen. Als ik weer wat heb blijf ik zeker terug komen. Ik geef 5 sterren. Goede snelle hulp , vakkundig en klantvriendelijk.
Geweldige service en even vriendelijk als deskundig personeel. 2de laptop gekocht, onderweg naar huis een ongelukje: beeldscherm stuk. Enorm balen natuurlijk maar na even gebeld de zelfde dag nog gratis gerepareerd :- Waar vind je dat nog vandaag de dag . . . .
Vriendelijk personeel, werk snel en netjes en super servies.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Com-2u ICT diensten met het openbaar vervoer


Hoogezand, Medisch Centrum 210 meter
515
Hoogezand, Medisch Centrum 240 meter
515
516
Hoogezand, Medisch Centrum 240 meter
515
Hoogezand, De Hooge Meeren 250 meter
107
171
515
Hoogezand, De Hooge Meeren 250 meter
515

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid