facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Columbus Junior locatie Hofferie & Lumen

Info

- Dagopvang,
- Peuteropvang (VVE),
- Buitenschoolse opvang.

Geschiedenis

Kindcentrum De Hofferie in Enschede en Ons Dorp in Haaksbergen biedt professionele, flexibele opvang op maat tegen de scherpste prijs. Wij beschikken over verticale groepen (0-4 jaar), peutergroepen en gemixte groepen waar kinderopvang en peuterspeelzaal elkaar ontmoeten. Ook bieden wij flexibele, uitdagende BSO gericht op ontspanning en bewegen. Wij vangen kinderen op van diverse scholen uit de omgeving, informeer naar de mogelijkheden.
U kunt de opvang uren in allerlei vormen afnemen, wij stellen geen minimum. Betalen per dagdeel of per uur is mogelijk. Deze tijden kunt u volledig naar eigen wens, en dus flexibel inzetten. Ook bieden wij contracten op basis van bijvoorbeeld 42 weken, wanneer u in het onderwijs werkt of de kinderen in de vakantie graag thuis houdt.
U kind alleen naar de peuterspeelzaal? Wij beschikken over twee speelzalen (met of zonder VVE – indicatie).




"KOSMO Hofferie ligt centraal in Enschede en is makkelijk te bereiken. De Hofferie biedt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar.Wij beschikken over ruime en uitdagende horizontale groepsruimtes. Onze inrichting is afgestemd op de leeftijd van de kinderen: een baby-dreumes groep 0-2 jaar, een 2-jarigen en een 3-jarigen groep, waardoor kinderen door de omgeving optimaal worden uitgedaagd in hun ontwikkeling.Buiten hebben wij een ruime eigen parkeerplaats en een prachtige, grote nieuw ingerichte buitenspeelplaats."
Adres: Lagebothofstraat 303, 7533 AS Enschede
Telefoonnummer: 0882347451
Stad: Enschede
Route: Lagebothofstraat 303
Postcode: 7533 AS


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Columbus Junior locaties, Columbus Junior Losser, Columbus Junior Rijssen, Columbus Junior Oldenzaal, Columbus Junior Nijverdal, Columbus Junior Enschede, Columbus Junior vacatures, Columbus Junior kindadministratie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloesem Kinderopvang Enschede Bloesem Kinderopvang Enschede 979 meter Wij wonen niet dichtbij Bloesem, maar hadden het er voor over een kwartier te moeten ...
BSO de Esmarke BSO de Esmarke 2 km Erg goed kdv met leuke leidsters.
KDV de Esmarke, kinderopvang Humanitas KDV de Esmarke, kinderopvang Humanitas 2 km Erg goed kdv met leuke leidsters.
BSO 't Kraaiennest BSO 't Kraaiennest 3 km BSO 't Kraaiennest biedt buitenschools opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Kinderdomein Kinderdomein 4 km Wij bieden kinderopvang van 0 - 12 jaar in Enschede. We dagen kinderen uit om de were...
BSO De Knalhut & Peuteropvang de Vlinders BSO De Knalhut & Peuteropvang de Vlinders 4 km BSO de Knalhut, goede opvang, goed gevoel!
Kindercentrum Helmerhoek Kindercentrum Helmerhoek 5 km Kindercentrum Helmerhoek, een prachtige plek voor uw kinderen.
Kov Hebbes Kov Hebbes 5 km KOV-Hebbes is een kinderopvang organisatie met 18 locaties in de gemeente Enschede. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid