facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coloury mode

Info

Al 20 jaar een begrip in Heeze. bij onze collectie staat Draagbaarheid, diversiteit en kwaliteit centraal. Service en beleving daar gaan wij voor!

Geschiedenis

Al 20 jaar een begrip in Heeze. bij onze collectie staat Draagbaarheid, diversiteit en kwaliteit centraal. Service en beleving daar gaan wij voor!



"Mijn naam is Lonneke, ik heb nu 27 jaar mijn winkel Coloury mode. De collectie die ik aanbied, is divers, eigentijds, en draagt heerlijk want dat is ook belangrijk . Iemand ècht een fijne shop ervaring laten beleven, daar sta ik voor. De collectie wisseld ook vaak, zodat ik veel diverse styles kan aanbieden voor elk draaimoment. Vind jij style, pasvorm, en je lekker voelen in je kleding belangrijk, en vind je jezelf waard, om aandacht te besteden aan jou persoonlijke stijl? Dan help ik je graag verder. Liefs Lonneke"
Adres: Kapelstraat 66, 5591 HC Heeze
Telefoonnummer: 0402263893
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 66
Postcode: 5591 HC



op zoek naar gerelateerd: Coloury Heeze Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hema Heeze Hema Heeze 231 meter Hema kom ik weinig , Maar als ik een panty of legging nodig heb , Dan is de Hema voor...
Glossy Beads Glossy Beads 435 meter Geweldige winkel. Je komt altijd met iets leuks naar buiten. Ik ben verslaafd Bovendi...
Kado-depot.nl Kado-depot.nl 1 km Leuke kleding met een knipoog naar Eindhoven!
Recensies
Heel fijne winkel; verschillende mooie merken met dameskleding en superklantvriendelijk. Lonneke neemt alle tijd voor de klant. Ik kom er al jaren; soms even kijken wat er hangt, de ene keer gericht naar iets op zoek en een andere onverwacht met iets moois weer naar buiten.
Mooie kleding, goed & oprecht advies. Daarnaast is Lonneke zeer creatief in het mixen en matchen van kleding, maar ook in het toevoegen van accessoires bij de outfit.
Mooie overzichtelijke winkel met een ruime veelzijdige collectie met prima advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid