facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colorwood Photo

Colorwood Photo
Adres: Coenecoop 2, F5, 2741 PG Waddinxveen, Nederland
Telefoonnummer: 085 760 5620
Staat: Zuid-Holland
District: Waddinxveen
Stad: Waddinxveen
Route: Coenecoop
Huisnummer: 2
Postcode: 2741 PG


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
We waren al enige tijd aan het twijfelen om over te stappen naar een ander fotografiesysteem. Op Helgoland kwamen wij Gustav van Colorwood tegen. Na zijn enthousiaste uitleg over de Sony systeemcamera's en de beschikbare lenzen voor natuurfotografie zijn wij ook enthousiast geworden. Wij hebben onlangs al onze Canon spullen bij Colorwood ingeruild voor een set van Sony met diverse lenzen....natuurlijk moesten we bijbetalen maar we hebben echt een goede inruilprijs voor onze apparatuur gekregen. De overige medewerkers die wij hebben mogen spreken van de winkel waren super vriendelijk en hebben ons erg goed geholpen. Wat ons betreft een verademing om in deze tijden een fotografiewinkel te vinden die op deze positieve wijze met zijn klanten om gaat.nNogmaals bedankt!nGrt,nBas & Esther
Ruim een jaar geleden via Gustav Kiburg bij Colorwood terecht gekomen met een Sony Demo Dag. M'n oude Sony en Minolta spullen meegenomen om eventueel in te ruilenen en aan het einde van de dag zeer tevreden naar huis met een nieuwe Sony camera, 2 nieuwe lenzen, 10% korting, cashback en een goede inruilprijs voor m'n oude spullen. Super goed geholpen door zowel Gustav, Bartde eigenaar als de rest van het personeel, dus deze winkel voor camera's, lenzen en andere fotografiespullen is zeker een aanrader. Hieronder wat foto's die ik inmiddels met m'n nieuwe spullen gemaakt heb. De laatste foto heb ik gisteren in Hoek van Holland gemaakt, die is zeker niet perfect, want slecht licht en veel takken in de weg, maar toch blij met m'n eerste Pestvogel.
Dit is de beste fotozaak die er in Nederland is. Fantastische service en ze denken echt met je mee. Inmiddels ben ik al 9 jaar professioneel fotograaf en ben ik bekend met alle grote online fotowinkels en heel veel kleinere fotowinkels en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat Colorwood de beste service verleent en de beste prijzen hanteert. Een enorme aanwinst in ons kleine landje.
WoW wat een heerlijke foto studio heeft Colorwood in zijn vestiging!! Van alle gemakken voorzien. Mooie visagieruimte en lekkere bank. Of zit je liever aan tafel om je shoot te bespreken, dat kan ook. Ruime witte limbo. Mooie div Profoto en Nanlite lampkoppen en lichtvormers. Statieven in div soorten en maten. Div backdrops om ook een andere achtergrond te gebruiken voor je shoot. Je fotomateriaal kan je goed kwijt op de grote trolly. Teveel om allemaal op te noemen…ga zelf eens in de studio!
Vlak voor de vakantie ging mijn camera de Sony A9 kapot. Baalde ontzettend en heb Gustav Kiburg benaderd voor advies. Omdat we nog een oudere Sony hadden, de A7R II besloten voor deze een andere te kopen en de A9 laten maken. Heel goed advies gehad van Gustav en de Sony A7 IV met de Sony 200-600 lens aangeschaft bij Colorwood. Bij Colorwood gastvrij ontvangen in een mooi pand. Er wordt de tijd voor je genomen en goede uitleg gegeven. En dat allemaal voor een concurerende prijs. Ik heb mijn nieuwe fotospeciaalzaak/beeldspecialist gevonden. Nogmaals dank Gustav en andere medewerkers voor jullie geweldige service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid