facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colorfullhealing

Colorfullhealing

Info

Medium Reading healing positieve energie



"SCHOONHEID VAN BINNEN EN VAN BUITEN!Salon Colorfull is een salon in de kop van Noord-Holland die verder gaat dan schoonheid alleen. Ik zorg ervoor dat de energie van de klant in goede harmonie is waardoor de klant zich gelukkiger en gezonder voelt . U gaat als herboren mijn salon verlaten!Wij werken aan huidverzorging maar op 1 staat huidverbetering. Wil je daar meer over weten kom dan bij mij !"
Adres: Elzenhof 18, Middenmeer
Telefoonnummer: 0648710868
Stad: Middenmeer
Route: Elzenhof 18


Recensies
Sabine heeft mij een heerlijke gezichtsbehandeling gegeven. Ze heeft mijn huid met alle liefde en zorgvuldigheid een boost gegeven. Tevens kijkt ze naar behoefte van de huid en geeft ze jou deskundige behandeling naar wens en maat. Door Sabine heeft mijn huid momenteel een gezonde glow. Superbedankt Sabine, ga zo door!
Onlangs bij Salon Colorfull geweest voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Sabine is een lieve vrouw die onwijs goed is in haar vak. Ik kan het iedereen aanbevelen om een behandeling te nemen bij Salon Colorfull.
Heerlijke behandeling gehad,ik kreeg eerlijk advies en mocht gewoon mijn behandeling omzetten naar wat meer bij mij past.zeer tevreden hoor!
Is lief en doet het goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid