facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colorful Essence

Colorful Essence

Info

De tattoo studio van Colorful Essence is een kleurrijke, GGD goedgekeurde ruimte aan huis. Persoonlijk en alleen op afspraak, zodat ik alle aandacht heb voor jouw unieke kunstwerk.

Adres: Willemstraat 10, 5761 BE Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0612472945
Stad: Bakel
Route: Willemstraat 10
Postcode: 5761 BE



op zoek naar gerelateerd: Lizzy Geurts van Kessel
Recensies
Lizzy heeft me heel goed geholpen om het juiste beeld te creëren wat past bij mijn verhaal. Je voelt je snel thuis in haar fijne studio, waar ze met alle zorg en aandacht je tattoo zet.
Vandaag mijn 17 jaar oude tattoo op laten frissen door Lizzy, echt vakwerk. Ze heeft mijn oude tattoo fantastisch mooi gerestyled. Superblij mee, Denk je na om een tattoo te nemen? Dan is Lizzy zeer zeker een aanrader.
Ik ben superblij met mijn tattoo . Er word goed naar je wens geluisterd het is precies geworden zoals ik het bedoeld had. Ik ben zeer tevreden en zal haar zeker aanbevelen .
Lizzy is een lieve en rustige artiest die enorm meedenkt. En ontzettend beheerst en hygienisch werkt. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Wat een vakwerk.
Erg blij met het prachtige kunstwerk wat Lizzy op mij getatoeëerd heeft. Een fijne sfeer, veel persoonlijke aandacht en hygiënisch gaat ze te werk. Lizzy denkt fijn met je mee en komt met praktische en goede tips. Echt een aanrader! Dat smaakt zeker naar meer :
Vandaag mijn aller eerste tatoeage door Lizzy laten tatoeëren! Lizzy is een echte kunstenares. Ze neemt alle tijd voor je. Ik raad haar zeker aan!! Echt een topper!
Super shop! Erg professioneel. Lizzy denkt goed mee en komt zelf ook met veel goede ideeën. Haar tekeningen/ontwerpen zijn keer op keer perfect! Ze heeft aan een paar woorden/voorbeelden genoeg om een perfect ontwerp te maken! Super tevreden!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid