facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Color Experience voor Verf & Wonen

Color Experience voor Verf & Wonen

Info

Color Experience voor Verf & Wonen, hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en vloeren.

Adres: Nieuwe Laagzijde 45-47, 1741 GE Schagen
Telefoonnummer: 0224-296681
Stad: Schagen
Route: Nieuwe Laagzijde 45-47
Postcode: 1741 GE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Partners at Home
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JOXAL Interieur Gordijnen Raamdecoratie Advies JOXAL Interieur Gordijnen Raamdecoratie Advi... 1 km Topbedrijf! Hier kan wat ergens anders niet kan. Wij waren al een tijdje op zoek naar...
Dop Zonwering, vloeren en raamdecoratie vh Lode Pesch Dop Zonwering, vloeren en raamdecoratie vh L... 1 km Vakmensen en vriendelijk
Recensies
Mooie overzichtelijke winkel. Goede hulp met zoeken als je er nog niet helemaal uit kan komen wat je wel of niet wilt. Behang kinderkamers top jongens zijn erg blij al voor de 2e keer zelfs . .Gordijnen ,Rolgordijnen, Fellux gordijnen.Alles ziet er strak uit en goed geleverd en opgehangen . Bij verandering van smaak komen wij zeker weer langs .
Goede informatie en denken met je mee. En snel geleverd en geplaatst
Ruime keuze aan behang, verf, raamdecoratie, vloerbekleding en nog veel meer. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Altijd een warme en gezellige sfeer. Voorzien van goed en professioneel advies, een lekkere kop koffie en een gezellig praatje. Zeer tevreden en ik kom zeker terug!
Mooie winkel, ze neemt alle tijd voor je en geeft goed advies. Wij hebben er overschilderbaar behang voor de slaapkamer gevonden. Dit geeft een mooi effect! Ook de vloer in de woonkamer komt hier vandaan. Erg veel keuze en vriendelijk personeel!
De verkoopster gaf onz goede advies . en nam de tijt om de mooiste kleuren en behang uit tezoeken.
Super winkel, gezellig personeel! DE winkel om uw woon wensen waar te maken!!
Mooie winkel met veel verstand van kleur, verf en woninginrichting.
Super mooi spullen en goed advies gekregen. Veel kennis aanwezig
Vertaald door Google Heel erg bedankt voor de geweldige service, de vlekkeloze installatie en het fijne contact! Origineel Herzlichen Dank für den tollen Service, die einwandfreie Montage und den netten Kontakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid