facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Collin Crowdfund

Collin Crowdfund

Info

Collin Crowdfund biedt ondernemers ruimte via serieuze investeerders!

Geschiedenis

Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform voor gevestigde, kredietwaardige MKB-bedrijven, die financiering zoeken voor hun ambities.

Serieuze investeerders bereiken via Collin mooie rendementen tegen verantwoorde risico’s.

Collin biedt investeerders:

• een aantrekkelijk rendement op goed beoordeelde leningaanvragen met een objectieve Collin Credit Score en een onafhankelijke risicoscore door Dun & Bradstreet.
• het inzicht in de performance van uw portefeuille via uw ‘Mijn Collin Account’.
• een regelmatige update van de ontwikkelingen binnen het bedrijf waaraan is uitgeleend.

Collin biedt ondernemers:

• lenen via Crowdfunding als alternatief voor, of aanvulling op bancaire financiering.
• ervaren, regionaal werkende Crowdfund Coaches die het leningaanvraag proces begeleiden.
• een korte doorlooptijd bij een complete leningaanvraag.
• de mogelijkheid tot voorpublicatie en –inschrijving voor relaties (innercircle bestaande uit medewerkers, klanten, familie, leveranciers, vrienden, etc).

Kijk voor meer informatie op www.collincrowdfund.nl

Adres: Almystraat 14, 5071 EB Oisterwijk
Telefoonnummer: 085 401 6546
Stad: Oisterwijk
Route: Almystraat 14
Postcode: 5071 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Top 10 crowdfunding Nederland, Crowdfunding rente, Collin Crowdfund inloggen, Collin Crowdfund review, Crowdfunding particulier, Crowdfunding projecten, Crowdfunding platforms, Moet je crowdfunding terugbetalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hupp Finance Careers Hupp Finance Careers 648 meter Persoonlijke benadering, vlotte communicatie en uitgebreid netwerk.
Recensies
In 2018 bij wijze van try out ingeschreven voor ca. 30 projecten. Allemaal projecten gekozen met voldoende onderpand en maximale zekerheid. Vooraf aangenomen projecten met een gemiddelde rendement van 7,85%. Uiteindelijk 1afgeboekt 3,58% 2Voorzien 1,36% 3beheersvergoeding collin 0,79%. Mijn rendement 2,12%. Dan moet het de komende zes maanden foutloos gaan. MIJN ADVIES - NIET DOEN !
Ik investeer nu bijna een jaar via Collin Crowdfund in projecten die ik een warm hart toe draag. Denk aan medische faciliteiten in Midden- en Zuid Amerika, sociale werkvoorziening of een sportfaciliteit. Zonder het zakelijke uit het oog te verliezen met een leuk rendement.
Heel fijn bedrijf. Goede resultaten. Tot nu toe lopen alle investeringen volgens plan. Je krijgt een mail als er een investering wordt opgezet. Vaak moet je dan meteen reageren anders is het bedrag volgeschreven.
Super fijn bedrijf! We hebben zelf via Collin een grote lening aangegaan. En zijn daarin super ondersteunt. Bijna een jaar verder verloopt alles zonder problemen. Alles wordt netjes via de mail medegedeeld. De betaling loopt soepel. We zijn zelf begonnen om in nieuwe Collin klanten te investeren. Daarover ook zeer tevreden. De rente betaling verloopt soepel. Ook dat wordt via de mail medegedeeld. We zitten zo dien mogelijk ook om 11:00 uur en 14:00 uur bij de computer om de investeringskansen te volgen. Zeer interessant! we hebben ook al een aantal investeringen
Prima crowdfunding club waar ik al wat jaartjes als investeerder een account heb. Laatste tijd wel wat meer faillissementen maar ik heb het idee dat dit ook met Covid naweeën te maken heeft. Suggesties voor verbetering: -alle investeringen ook via app mogelijk, om onduidelijke reden kun je niet altijd via de app investeren. -als investeerder op sector inschrijven: er is nu wel heel veel vastgoed investering vraag. Als je hier niet geïnteresseerd bent, heb je geen mogelijkheid notificaties hiervoor te negeren. -kwartaalrapportage portefeuille vs Collin gemiddeld rendement
Ik investeer nu ruim 6 jaar bij Collin meer dan 200 projecten en ben op zich tevreden en heb mede door de spreiding een net rendement. Waar ik minder tevreden over ben is dat Collin tijdens de looptijd soms de hypothecaire zekerheden wijzigt. Collin doet een voorstel en beveelt dit dan positief! aan bij de investeerders in een stemmingsronde. Als een meerderheid van de investeerders dit positieve advies overneemt wordt het automatisch doorgevoerd. Volgens Collin is het conform de voorwaarden, en daar twijfel ik op zich niet aan. Maar dat betekent niet dat dit daarom altijd de beste oplossing voor de investeerders is. Recent nog een project waarbij van de 2 hypothecaire zekerheden de hypotheek op een particuliere woning werd geschrapt en er alleen een hypothecaire zekerheid op een bedrijfspand overbleef. Met een onderbouwing waarover je kunt discussiëren, en daarbij ik stoor mij aan het positieve advies. Positief voor wie? Ik heb geïnvesteerd mede op basis van een hypothecaire zekerheid op een particulier woning. Naar mijn mening is de enige juiste oplossing een algehele aflossing, en het project opnieuw aanbieden tegen de nieuwe zekerheid. Dan kan een ieder een weloverwogen beslissing maken, nu ben ik afhankelijk van de meute die het positieve advies van Collin opvolgt. Op het FOK-forum lees ik dat veel investeerders hierover verbolgen waren.
Professionele organisatie met een goed platform. Nagenoeg dagelijks aanbod van ruim varierende investeringsmogelijkheden. Door Collin Direct is het ook mogelijk om vanaf € 100 te investeren in bepaalde leningen. Hierdoor is het ook toegankelijker voor mensen die willen investeren met een kleiner budget. Normale' leningen hebben een minimum investering van € 500. Let op: Investeren is risicovol, je kan je inleg verliezen, investeer alleen met geld wat je kan missen. Als je wil investeren moet je er wel snel bij zijn. Leningen worden vaak snel Binnen een minuut volgeschreven. De meeste leningen komen om 11.00 online. Contact met Collin is goed, snelle reactie bij vragen. Al met al een aanrader! Disclaimer: Ik ben pas sinds kort gaan investeren via Collin. Ik heb geen ervaring met leningen welke niet of deels niet zijn afgelost, hierover kan ik ook niet oordelen
De afgelopen vier jaar met regelmatig geïnvesteerd in door Collin aangedragen projecten. Bijzonder tevreden met de betrouwbare wijze waarop de informatie wordt aangeboden. Van de 10 investeringen, één default. Het uitstaande bedrag werd volledig uitgekeerd. De risico's lijken ook goed te zijn onderkend, hetgeen het vertrouwen in een goede aflossing verhoogt. Alle aanvragen zijn ook volledig hypothecair gedekt. Maar het geheel, zonder opsmuk, recht toe recht aan en duidelijk, bevalt mij.
Eenvoudig en betrouwbaar investeren. Duidelijke app en erg makkelijk om mee te werken.
Collin is zeker niet de klantvriendelijkste cf-organisatie. Investeringsprojecten worden alleen aan bepaalde bieder aangeboden en zijn dan in no time volgeschreven. Collin Crowdfund, NEIN DANKE!! Na de reactie van CCF: zet dan een investeringsproject niet op jullie website als er maar een paar gegadigden worden uitgenodigd om te investeren. En ja, er stond voldoende geld op de rekening, dat heb ik echter inmiddels al van de CCF-rekening afgehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid