facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor College of Multimedia

College of Multimedia
"College of MultiMedia in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen en trainingen op het gebied van multimedia, digital marketing en IT.CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.CMM is geregistreerd bij het CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is een geautoriseerd trainingscentrum voor Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design en het Digital Marketing Institute. Daarnaast hebben we een samenwerkingsovereenkomst met het UWV."
Adres: Egelenburg 150-152 , Amsterdam 1081 GK, NL
Telefoonnummer: 020 462 3939
Stad: Amsterdam
Route: Egelenburg 150-152
Postcode: 1081 GK



op zoek naar gerelateerd: Cmm lightroom, Cmm figma, Cmm photoshop, MultiMedia Engineer, Cmm illustrator, CMM DaVinci Resolve, Video Editing cursus Amsterdam, Photoshop cursus Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijkcollege De Atlant Praktijkcollege De Atlant 562 meter Van buiten oogt het gebouw ruim, maar als je er binnenkomt benauwd het. Kleine gangen...
Vakwijs Trainingscentrum Vakwijs Trainingscentrum 7 km Ervaren instructeurs , fijne praktijkdagen met plezier en succes afgerond.
Recensies
Ik werd meerdere malen telefonisch benaderd nadat ik informatie aanvraag had gedaan om een cursus digital marketing pro te volgen. Ik wilde graag referenties van vakgenoten: kon niet ivm AVG ?!. De cursus was een overload aan informatie over data met honderden Powerpoint pagina’s en walk through’s wat voor mij en de andere cursisten weinig relevant/te complex is. De docenten gaven zelf ook aan dat het niet altijd klopte met de werkelijkheid en dat ze er zelf drie maanden over hebben gedaan om bijv. Google analytics eigen te maken. Dus ja, hoe doe je dat dan in 1 dag he?! Deze cursus is misschien meer relevant voor marketeers of aanverwante beroepen in de data gedreven corporate organisaties als Talpa, Amazon, Funda en ga zo maar door. Ik miste voor mij als creatief ondernemer essentiële DM tools als bijvoorbeeld Pinterest en Instagram, welke niet aan de orde kwamen. Een totale mismatch dus en zonde van de behoorlijke investering. In gesprek geweest met de opleidingsmanager, maar dat was weinig zinvol. Verder pand, docenten, lunch en dergelijke prima.
Een fijne ervaring met de 4 vierdaagse cursus ''Blender Basiscs''. Uitstekende uitleg met gekwalificeerde docent die zijn werk serieus neemt. Prima faciliteiten en werkplekken zijn ruim ingedeeld. Lars, bedankt en zeker tot de volgende.
Ik heb de opleiding web engineer gedaan full time met een hoop plezier. En met full time bedoel ik echt full time!! Denk aan 20 uur op school en 30 uur thuis studie Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten aangezien het feit dat ik geen soortgelijke opleiding heb gedaan. In beide modules heb ik les gehad van Frans van Hofwegen dit is mij erg goed bevallen. Frans is zeer correct en professioneel door zijn werk ervaring kan hij je precies uitleggen waarom iets is en hoe het werkt. Bedankt Frans Het mij gelukt om deze opleiding met succes in 1 keer af te ronden zonder problemen. In oktober 2017 studeerde ik af en per 1 januari 2018 heb ik een baan als front end developer en je kunt mij volgen via LinkedIn en of vragen stellen. Naast de opleiding heb ik er ook leuke contacten aan over gehouden. Het is leuk om mensen te spreken die in hetzelfde "scheutje" zitten. Geen zin om opnieuw 4 jaar naar school te gaan, alles is nieuw en geen ervaring met het bouwen van een webpagina. Ik raad deze opleiding zeker aan! Wat voor Frans gewoon werk is, is ervaar ik als een stap naar een nieuwe richting.
Teleurstellende service. Ik schrijf mij in voor een training, dien direct het bedrag over te maken. Tot zover ging het goed. Daarna werd de training geannuleerd en mocht ik genoegen nemen met een terugbetalingstermijn van 30 dagen. Ik had graag een andere training willen boeken, maar dat gaat nu voorbij. Reden van CMM is dat de administratie over verschillende schijven verloopt. Slechte zaak als je 'online business' onderwijst maar zelf je zaken nog via bakjes van de ene naar de andere medewerker verplaatst.
Ik heb mijzelf in april 2017 opgegeven voor de cursus PHP/MySQL. Er is nog steeds geen begindatum bekend. Wanneer kan ik starten??
Goede docenten, fijne locatie, goede leerstof. Het is hard werken. Hopelijk over een maand of 2 mijn diploma web engineer in de pocket. :
Heb hier net twee 4 daagse cursussen afgerond. Uitstekende accommodatie, vriendelijk personeel en topklasse docenten. Absolute aanrader.
Heel jammer. Cursist opgegeven, loopt een hersenschudding op. Alleen maar de mogelijkheid om te verschuiven met 50% bijbetaling. Erg slecht!
Cursussen volgen voor de professional, onder andere Adobe!
Lekkere koekjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid